Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Samsung lanseaza un nou program in Europa, Self Repair

de Bianca Tila 20 Iun. 2023 64
Samsung lanseaza un nou program in Europa, Self Repair
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Samsung lanseaza programul "self repair" in Europa. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii pot incerca sa-si repare singuri dispozitivele stricate.

Self repair a fost lansat anul trecut in Statele Unite si urmeaza sa intre si in Europa.
 
Acest program vizeaza cateva dintre cele mai recente smartphone-uri si laptopuri ale companiei. De asemenea, pana la finalul lunii, serviciul ar trebui sa fie disponibil in Belgia, Franta, Italia, Tarile de Jos, Polonia, Spania, Suedia si Regatul Unit.
 
In ceea ce priveste programul, sunt incluse smartphone-uri precum Galaxy S20, S21 si S22. Lucru asemenator cu lansarea din Statele Unite, lipseste cea mai noua serie a companiei, Galaxy S23.
 
Clientii vor putea achizitiona componente necesare reparatiei, dar si instrumente de care au nevoie pentru realizarea acesteia. In acest sens, costul unui set de instrumente pentru reparatii este pana in 30 de euro.
 
Preturile pentru componente difera de la caz la caz si de la model la model. Componentele pentru modelele mai noi sunt, evident, mai scumpe. Un ecran pentru Galaxy S22 Ultra costa 310 euro in Germania, in timp ce un port de alimentare pentru Galaxy S20 costa 50 de euro.
 
In cazul laptopurilor, Galaxy Booke Pro si Galaxy Book Pro 360 sunt incluse in self repair. In plus, sunt disponibile pentru aceste modele carcasa fata, carcasa spate, ecran, baterie, touchpad, tasta de pornire cu cititor de amprenta si picioarele din cauciuc.
 
Samsung colaboreaza cu unii dintre distribuitorii locali autorizati pentru a derula programul. Prin intermediul acestora sunt livrate kit-uri si componente necesarea reparatiilor.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: samsungself repairdispozitive stricate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]