Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Senzational in Romania! O afacere la - 120 de grade

de Zenobia Badescu 14 Nov. 2012 5021
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mare mi-a fost mirarea cand am vazut in viteza masinii scris undeva deasupra unei usi "Criosauna". Desi ma bombardeaza zilnic fel de fel de informatii de asa ceva chiar nu auzisem, cu toate ca metoda a ajuns la noi prin 2010. Si cum google raspunde la tot, mi-a dat si lamuririle initiale necesare: prima firma care a adus aerocrioterapia in Romania se numeste Kubitech S.R.L din Iasi, in Bucuresti intrand dupa aproape un an.

Sa stai in criosauna la – 120 de grade sau chiar mai mult pare de neconceput, ucigator, dar de fapt metoda te revitalizeaza, te caleste, cum se spune in popor. Conceptul se numeste aerocrioterapie (ACT) si este o metoda ce consta in racirea simultana a intregii suprafete a corpului uman, in mediu gazos, la o temperatura foarte scazuta (-120º pana la -180ºC).

Aerocrioterapia este o ramura a crioterapiei, procedeu dezvoltat pentru intregul corp initial in Japonia in anii ‘70, beneficiile ei fiind studiate si rafinate de atunci permanent si in Europa sau America.
 
Am aflat mai multe informatii de la Constantin Stan, unul dintre initiatorii acestei afaceri sanatoase.
 
Idei de Afaceri: Cum ati descoperit aerocrioterapia si pe ce anume ati scontat cand ati deschis prima criosauna din Bucuresti? Ati incercat criosauna pe pielea dumneavoastra inainte de a o achizitiona? Ati testat ideea?
 
Constantin Stan: Pentru ca toate tendintele din ultima perioada tind spre bio si natural, ne-a atras foarte mult ideea, pe mine si partenerul meu Dragos Palamida, noi fiind adeptii acestui stil de viata. Cumva din interesul nostru pentru un mod de viata cat mai natural am ajuns sa descoperim criosauna, si nu din ideea de a face un business. Am aflat de aceste proceduri de la cei din Iasi, am incercat aceasta procedura inainte de a lua decizia de a deschide centrul, si bineinteles, ne-am documentat mult. Asadar, am deschis prima criosauna in sediul Bio Terra Med din Primaverii, in martie 2011. Dincolo de obiectivele de business, noi credem in sucesul procedurilor de aerocrioterapie asupra organismului.

De altfel, si denumirea firmei noastre “Criobio”spune totul! Bio vine de la viata, de care vorbeam mai devreme, de la faptul ca aerocrioterapia ajuta organismul sa se regenereze in mod natural, singur, fara stimulente din afara.

Citeste intregul interviu in Revista Idei de Afaceri! Cea mai mare reducere din acest an!

 
O criosauna poate fi amplasata in foarte multe locuri si folosita de persoanele care doresc sa fie sanatoase si frumoase. Iata locatiile potrivite pentru amplasare:
- saloane de infrumusetare si cosmetica (wellness & spa);
- cabinete medicale, sanatorii;
- centre de medicina sportiva;
- centre de fitness;
- cluburi sportive;
- hoteluri, pensiuni;
- locuinte private.

Afla detaliile afacerii in Revista Idei de afaceri

 


Tags: idei de afaceriafacericriosaunaaerocrioterapiacrioterapiecriobio

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Piata de desfacere. Unde pot vinde produsele mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Orice afacere isi desfasoara activatea intr-un anumit mediu, ce exercita o puternica influenta asupra sa. Multiplele relatii din piata, elementele...

Infiintare SRL: Ghid pas cu pas pentru a demara o afacere

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Infiintarea unei afaceri inseamna independenta financiara, responsabilitate si curaj. Dupa ce treci de la stadiul de angajat la cel de fondator al...

Caciu: 150 de milioane de euro disponibile pentru digitalizarea IMM-urilor

de Bianca Tila
21 Mar 2024
Antreprenorii au posibilitatea de a beneficia de granturi de pana la 150 de milioane de euro pentru dezvoltarea tehnologiilor digitale avansate pe...

Piata criptomonedelor revine. Bitcoin atinge un nou record

de Bianca Tila
11 Mar 2024
Bitcoin a atins un nou record, depasind pragul de 71.000 de dolari, avand in vedere ca interesul pentru criptomoneda a crescut datorita perspectivei...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]