Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Serviciu de livrari locale la comanda

de Marian Curelaru 06 Mar. 2014 2554
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Serviciile de proximitate pentru persoane constituie o axa de dezvoltare foarte la moda si extrem de apreciata de capitalurile de risc din Silicon Valley. Dupa companiile Taskrabitt, Yourmechanic, Airbnb, Uber, Zaarly si multe altele este randul startup-ului californian Postmates sa lanseze un serviciu mobil.

 Denumit "Get it now", acesta este un serviciu care permite onorarea la comanda a unor livrari locale in mai putin  de o ora din locurile care nu dispun de servicii de livrare: magazine, baruri si restaurante, pentru inceput, informeaza cotidianul L’Express.

Principiul este simplu.

1. Particularul sau intreprinderea selectioneaza din aplicatia de mobil magazinul sau restaurantul dintr-o lista sau introduce locul pe care il cauta.

2. El selectioneaza produsele din locul de care are nevoie. Daca nu are catalog sau meniu, el indica lista sa de cumparaturi.

3. Costul livrarii este calculat automat in functie de ora, de distanta si de conditiile specifice ale locului. Pretul unei livrari incepe de la 5,99 dolari. Este desemnat un agent de livrari si clientul poate consulta fisa sa de informatii.

5. Particularul sau intreprinderea poate in orice moment sa consulte starea comenzii sale in timp real si sa-si schimbe cererea, sa-si anuleze comanda ori sa-l contacteze pe agentul care face livrarea.

6. Plata globala a cursei (produse, livrare inclusiv bacsis) se face la livrare. Postmates le incredinteaza carduri de credit pre-platite agentilor sai de livrari pentru a plati in avans costul curselor, care sunt apoi refacturate de client.

Serviciul este disponibil 16 ore pe zi, de la ora 8 dimineata pana la miezul noptii, si opereaza deocamdata doar in San Francisco, dar si alte orase de pe coasta de est americana sunt cuprinse in planul de dezvoltare al Postmates.

Lansat in mai 2013, serviciul a gestionat peste 100.000 de comenzi din prima sa luna de functionare. El acopera in prezent peste 20.000 de produse din peste 3.300 de magazine.

Creata in mai 2011 de Bastian Lehmann, Sean Plaice si Sam Street, societatea Postmates are sediul in San Francisco si a fost finantata cu 1,75 milioane de dolari din partea fondurilor de investitii SoftTech VC, Matrix Partners, Angel Pad si a unor business angels.


Tags: serviciu mobil de livrariget it nowpostmatesservicii de proximitate pentru persoane

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]