Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Startup-ul incepe la Timisoara Business Days

de Julian Manescu 25 Mar. 2014 2560
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In perioada imediat urmatoare va avea loc un eveniment cat se poate de interesant - Timisoara Business Days. Mai ales daca vrei sa incepi o afacere si ai nevoie de sustinere atat pe parcursului proiectului, cat si in etapa de startup.

Timisoara Business Days se desfasoara in perioada 2-3 aprilie 2014 la Complex Senator & Expovest din Timisoara. Mai sunt exact 7 zile si vreo 22 de ore pana la eveniment, timp in care te poti inscrie daca vrei sa afli mai multe despre oportunitatile de start-up-uri regionale.

Pozitionata drept o organizatie si o platforma de promovare a antreprenoriatului din Romania, Business Days are o misiune cat se poate de clara – sprijina afacerile tinere, la inceput de drum, pe mai multe planuri.

Pe langa pachetele speciale de promovare la locul evenimentelor create pentru companiile la inceput de drum, vor exista si cateva proiecte noi anul acesta.

Actiunile gandite in acest sens sunt concentrate pe trei directii:

1.    Testarea ideii de afaceri, produsului sau serviciului, beneficiind de prezenta si feedback-ul audientei. Se pot inscrie maxim 10 startup-uri interesate de primirea unui feedback imediat de la cei peste 500 de participanti asteptati la eveniment. Astfel, vor putea afla ce sa imbunatateasca sau ce sa aduca nou in urmatoarea etapa de dezvoltare a produsului sau serviciului lor. Daca te incadrezi la aceasta categorie, vei beneficia de un stand echipat, un roll-up de promovare, inserturi in mapele participantilor si promovare online prin postarea logo-ului pe pagina de parteneri.

2.    Intalniri de 20 minute cu investitori si mentori prezenti la eveniment. Inscrierea pentru astfel de intalniri cu cel putin 2 mentori sau business angeli se realizeaza in baza completarii unui formular special conceput de matchmaking. Este extreme de importat sa fii vazut, sa fie auzita ideea ta si, mai ales, sa fii ghidat corespunzator de cei mai potriviti experti in domeniu.

3.    Promovarea afacerii prin prezentari de 3 minute in fata antreprenorilor si a managerilor prezenti. Pot participa cu pitch maxim 5 startup-uri pe zi. Scopul acestor prezentari este de a populariza ideea participantilor, de a primi feedback, de a cuantifica interesul celor prezenti cu privire la serivicul sau produsul ce se doreste a fi lansat si, desigur, de a se gasi parteneri si sustinatori ai proiectului.

Pentru inscrieri si preturi aferente, poti consulta pagina lor oficiala sau pe Codruta Nicolescu (Director Executiv Online|Start-Up|Media|International) astfel:
codruta.nicolescu@businessdays.ro
+40-741-163700


Tags: evenimentebusiness daysantreprenoriatstart-up

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Profit garantat. Calitatile unui organizator de evenimente

de Idei de afaceri
17 Oct 2022
Organizatorii unui eveniment se pot ocupa de una sau toate aspectele unui eveniment: cercetare, design, loc, aranjamentul meselor, decor,...

3 elemente cheie pentru succesul unui start-up

de Idei de afaceri
07 Nov 2018
In fiecare zi se lanseaza sute de start-up-uri. Unele dintre ele sunt norocoase si au rapid succes in piata. In consecinta decid destul de devreme,...

Peste 1.665 de planuri de afaceri inscrise in Programul Start-up Nation

de Alina Constantinescu
22 Iun 2017
Un numar de 1.665 de planuri de afaceri au fost depuse pana miercuri (ora 11:00) in programul Start-Up Nation, demarat pe 15 iunie, iar beneficiarii...

Topul tarilor care sustin antreprenoriatul feminin

de Marinache Paula
09 Mar 2017
Conform primului raport Index of Women Entrepreneurs, publicat de Mastercard, conditiile de sustinere puternice - precum accesul la serviciile...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]