Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Top 6 beneficii ale unei afaceri pornite cu un cofondator
Demararea si conducerea unei afaceri este o mare responsabilitate si chiar o mare bataie de cap. Intre finante, angajati si multe ore de lucru, responsabilitatile sunt mai usor de abordat cand ai langa tine un sprjin. Iata 6 beneficii de a incepe o afacere impreuna cu un cofondator.
1. Te poate ajuta sa dezvolti afacereaAfacere la cheie cu flori in ghiveci
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Cresterea prepelitelor japoneze
Din prima zi, un cofondator poate contribui cu abilitatile, stategiile, ideile si intuitiile sale.
Partenerii de afaceri trebuie sa fie persoane responsabile, care ne impartasesc de la bun inceput viziunea in conducerea si dezvoltarea afacerii. Ei trebuie sa vada viitorul afacerii in acelasi mod in care il privim si noi si sa tinda in directia pe care ne-am propus-o impreuna.
2. Imparti responsabilitatile
Problemele te coplesesc si uneori simti ca nu mai poti face fata. Decat sa te descurci singur, mai bine imparti munca cu partenerul de afaceri, mai ales daca acesta are experienta in rezolvarea rapida a problemelor. Astfel, impartind volumul de munca, activitatea companiei se poate desfasura fara probleme.
3. Te sprijina si iti sustine deciziile
Construirea unei afaceri este o calatorie surprinzatoare, iar tinerii antreprenori au nevoie de sprijin pe parcursul drumului.
4. Iti faciliteaza accesul la cunostinte de calitate si networking
Pe masura ce afacerea ta incepe sa creasca, te vei confrunta mereu cu noi probleme, de la angajarea persoanelor potrivite pana la cea mai buna decizie privind softurile calculatoarelor. Ai nevoie sa ai alaturi persoane cu o bogata experienta profesionala care sa te indrume pentru a lua cele mai bune decizii pentru compania ta.
Partenerii de afaceri vin de foarte multe ori cu un anumit set de cunostinte de care avem nevoie pentru a ne conduce si creste afacerea.
5. Inveti sa devii mai responsabil
Daca nu ai incredere in tine, confondatorul nu va dori sa lucreze sau sa faca afaceri cu tine. Desi cateodata ai tendinta sa renunti, partenerul de afaceri te sprjina si te sfatuiesti cu privire la deciziile pe care le iei.
6. Ai doua viziuni
Gandeste-te la timpul si energia ce pot fi economisite avand alaturi un partener de afaceri care este expert intr-un domeniu despre care tu nu stiti nimic!
Sursa: www.allbusiness.com
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit