Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 9 motive pentru care sa va deschideti o ferma de prepelite

de Ideideafaceri.ro 13 Iun. 2011 10229
3.3 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cunoscute pentru ouale lor miraculoase, prepelitele sunt pasari mici, usor de crescut si foarte rezistente la boli. Antreprenorii care doresc sa intre in acest domeniu au numeroase avantaje pentru a obtine profituri mari in timp scurt. Va prezentam mai jos cele mai bune 9 motive pentru care sa incepeti o afacere de crestere a prepelitelor:

1.    Prepelitele sunt pasari care ating maturitatea in 5-7 saptamani. Atunci incep sa depuna primele oua iar dvs incepeti sa va amortizati investiile.

2.    Activitatile principale nu necesita efort si sunt urmatoarele:se administreaza hrana, apa, se colecteaza ouale si se curata custile prepelitelor.

3.    Consumul de hrana este scazut. Prepelitele mananca furaj special conceput pentru cresterea lor si reprezinta un amestec de proumb, grau, carbonat de calciu si floarea soarelui. Cantitatea de mancare administrata zilnic este de aproximativ 30 de grame pentru o prepelita adulta.

4.    Aveti nevoie de un spatiu mic de depozitare. Prepelitele sunt crescute cu succes in cadrul custilor supraetajate. Astfel, pe un metru patrat puteti depozita aproximativ 60 de pasari.

5.    Prepelitele ofera aproximativ 300 de oua intr-un an. Ouale se comercializeaza la preturi frumoase si va asigura un profit continuu si stabil.

6.    Aceste pasari sunt rezistente la boli cat timp le asigurati o temperatura constanta de 16-22 de grade si un nivel optim al umiditatii.

7.    Cererea pe piata este constanta datorita proprietatilor curatoare ale oualor. Sunt folosite cu succes in tratamentul TBC, diabetului zaharat, afectiunilor hepatice, renale, migrenelor, obezitatii. De asemenea, mai imbunatatesc digestia, circulatia sangvina si apetitul la copii.  

8.    Antreprenorii din aceasta industrie nu necesita echipamente speciale costisitoare. Aveti nevoie doar de bateriile de depozitare, de incubator si  de eclozionator.

9.    Carnea de prepelita este foarte apreciata in randul celor care isi permit sa o cumpere. De obicei, crescatorii de prepelite ofera productia de carne catre export.




Tags: cresterea prepelitelorferma prepelite

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.3 din 5 - 10 voturi.

Articole conexe

Investitii profitabile in Romania la ora actuala

de Idei de afaceri
29 Dec 2023
Cresterea prepelitelor japoneze este oportunitate atat pentru productia de oua, cat si pentru cea de carne. Piata este complet deschisa acestui tip...

Cresterea prepelitelor pentru carne si afacerile banoase din domeniu

de Ideideafaceri.ro
06 Sep 2011
Mediul afacerilor este unul propice pentru acei detinatori de idei de afaceri sau de afaceri care reusesc sa se consolideze pe o fundatie stabila....

Idei de afaceri profitabile - Cresterea prepelitelor japoneze

de Ideideafaceri.ro
05 Iul 2011
Afacerea de crestere a prepelitelor japoneze este, in prezent, in plina ascensiune. Astazi, aceste pasari miraculoase pot fi crescute in conditii...

Idei de Afaceri: Cresterea prepelitelor japoneze, o afacere in plina expansiune. Atentie: Profitul realizat poate fi scutit de impozit!

de Liliana Constantin
02 Mai 2011
Prepelitele, datorita deliciului carnii lor, au fost dintotdeauna urmarite de vanatori. Fresce egiptene din anii 2500-2350 i.e.n. reprezinta...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]