Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Vrei profit de 10.000 de euro pe luna? Iata o afacere care ti-l poate oferi!
Sa faci profit de 10.000 de euro pe luna nu este chiar atat de simplu! Sa luam in considerare faptul ca nu multe afaceri reusesc aceasta performanta si de aceea realizam ca trebuie sa fie vorba despre un domeniu ori in plina ascensiune, ori unul in care vanzarile sunt mereu mari, consistente, constante!
In mod real, numerosi romani cauta astfel de domenii, in care sa isi demareze afaceri concentrate pe servicii sau produse cerute in mod constant, fara intreruperi si fara stagnari. Una dintre aceste afaceri este si ... covrigaria.Pentru multi, covrigariile pot parea afaceri plictisitoare, mult ingradite. Te gandesti ca vei produce ... covrigi si cam atat. Ii vinzi si apoi ce urmeaza? Ei bine, covrigariile detin numeroase oportunitati de dezvoltare si acest lucru nu trebuie neglijat.
Spre exemplu, o simpla covrigarie se poate transforma intr-un veritabil lant de astfel de unitati aducatoare de profit. O covrigarie se poate anexa cu o mica berarie si unitatea se poate dezvolta catre ideea de terasa de vara-primavara. Acest mix este deosebit de interesant peste hotare: covrigul si berea la halba.
Pentru majoritatea celor care cocheteaza cu ideea de a-si infiinta o covrigarie, avantajele sunt numeroase si demn de luat in considerare. Iata doar cateva dintre cele mai puternice motive care ne determina sa investim intr-o astfel de afacere:
1. Covrigariile cer capital initiat de investitie de doar 15.000 - 20.000 de euro. Este o afacere pe care putem sa o demaram prin intermediul unei finantari prin credit bancar, imprumut de la rude sau prieteni, capital co-investit alaturi de un partener de afaceri si nu numai.
2. Covrigariile se concentreaza pe unul dintre cele mai interesante produse pentru orice perioada, sezon. Cand discutam despre covrigi, realizam ca ramane un produs pe care il cumpara numeroase persoane, indiferent de varsta, de venituri, de preferinte culinare si nu numai.
3. Potentialul de profitabilitate este unul extrem de mare daca tinem cont de cateva reguli de baza: locatie trebuie sa fie una avantajoasa, produsele trebuie sa fie de calitate si realizate "la vedere", utilajele trebuie sa fie performante si sa asigure productie pe banda.
Mult succes si afaceri banoase in 2013!
Articole conexe
Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7
de Idei de afaceriAfacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro
de Bianca TilaCifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri
de Bianca TilaExtinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit