Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa cresti raci in 2013? Noi iti dam ghidul practic!

de Victor Oancea 26 Feb. 2013 3763
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Comertul cu raci este in plina dinamica. Sa nu neglijam faptul ca discutam despre carnea de rac ca despre o delicatesa, un produs care se vinde cu aproximativ 20 de euro pe kilogram, in viu! Nici in stare congelata situatia nu este prea rea, preturile fiind de cca 4-5 euro la kilogram.

Cu toate ca suna foarte tentant, romanii care stiu cate ceva despre cresterea racilor, sunt deplin constienti de faptul ca discutam despre o afacere de complexitate medie. Nu este un proiect pe care sa il punem pe picioare fara eforturi, asa ca principalul aspect de care tinem cont inainte de a efectua orice fel de investitie este  ... informatia specializata.

Si pentru cei care vor sa detina o ferma de raci in 2013, iata si un ghid care ofera informatii specializate din partea unui specialist din domeniu: "Ferma de Raci". Printre informatiile oferite in cadrul ghidului, se regasesc date esentiale referitoare la amenajarea si pregatirea bazinelor in vederea procurarii materialului biologic de populare, procuerea si producerea hranei racilor, modul in care acestia trebuie sa fie repartizati pe bazinele de crestere.

Mai mult, ghidul va explica si modul de crestere efectiva a racilor, cum se reproduc si cum se recolteaza. De asemenea, utilizatorii ghidului vor afla totul despre controlul sanitar-veterinar si despre management afacerii cu planificarile pentru anul urmator.

Ghidul se adreseaza in mod special celor care nu au timp de pierdut cu munca de cercetare si documentare. Munca este deja finalizata si asteapta sa fie consultata. Mai mult, ghidul este destinat si celor care stiu ca investitiile banesti trebuie mereu acoperite prin informatii verificate, sigure, oferite de specialisti din domeniu. Cu informatiile corecte, riscurile de esec sunt mult mai mici fiindca munca profesionisti va conta mereu cel mai mult!


Mult succes si afaceri profitabile cu ferma de raci!


Tags: cresterea racilorcrestere raciafaceri raciafacere raciferma de raci

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]