Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri mici si cu bani putini, la domiciliu!

de Maria Nicutar 14 Iul. 2017 25096
3.86 din 35 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri care se preteaza pentru munca la domiciliu prezinta numeroase avantaje pentru initiatorii sai. Confortul locuintei, programul flexibil, reducerea cheltuielilor cu combustibilul si evitarea transportului in comun sunt doar cateva dintre marile beneficii ale acestor afaceri. Iata o lista de patru idei de afaceri mici, cu bani putini si care pot fi demarate si conduse de la domiciliul personal....

Mai mult, majoritatea ideilor de afaceri ce pot fi demarate la domiciliu sunt si idei de afaceri mici si care implica bani putini pentru a fi conduse. De aici vine si minimalitatea riscului pe care aceste idei de afaceri le presupun si profitabilitatea lor depinde de modul in care sunt conduse.

Iata 4 idei de afaceri numai bune pentru oricine detine timp, dedicatie si motivatie sa reuseasca in lumea aspra a antreprenoriatului:

1.    Comert pe eBay cu diverse bunuri. Optiunile sunt infinite. Sa ne gandim putin la utilizatorii care cumpara de pe eBay anumite produse la un pret derizoriu si apoi le repun in vanzare la un cu totul alt pret. Sau, sa ne gandim la utilizatorii care isi scot la vanzare vechiturile din poduri si garaj, din pivnita sau din casa strabunicii si fac bani frumosi. Nu uitati ca exista acea expresie pe marginea careia eBay-ul a fost in mare parte conceput  si care spune ca gunoiul unuia reprezinta de multe ori o comoara pentru un altul.

Tineti minte statueta aceea hidoasa din garaj? Acum imaginati-va ca cineva chiar detine o astfel de coletie de stauete si va fi dispus sa plateasca pentru a i-o trimite. Pe modelul acesta puteti veni cu diverse bunuri pe care deja le detineti si nu va mai folosesc, bunuri pe care le cumparati de la furnizori en-gros, bunuri pe care le produceti chiar dvs sau le confectioneaza prieteni sau membrii familiei dvs.

2.    Mestesuguri diverse. Fie ca va ocupati de confectionare de papusi scumpe, de jucarii din lemn care se comercializeaza la preturi exorbitante la ora actuala sau va ocupati de productia de produse alimentare in casa dvs, toate pot fi vandute cu mare succes si va aduc idei de afaceri chiar la domiciliul personal, idei de afaceri mici si cu bani putini.

3.    Reparatii calculatoare la domiciliu. Criza ne-a invatat sa devenim mai zgarciti si nimeni nu prea mai are tendinta sa arunce un calculator cand i s-a stricat o componenta. O ducem la o persoana care stie cum sa o repare si lucrurile reintra in normal. Ideile de afaceri din acest domeniu sunt profitabile si nu au cum sa dispara prea curand.

4.    Freelancing. Iata castigatoarea dintre cele mai bune idei de afaceri ce se preteaza pentru munca la domiciliu. Programati, sunteti web designer, grafician, cunoasteti 1 limba straina si doriti sa predati sau sa traduceti, corectati texte, alcatuiti machete de brosuri si pliante, restaurati poze vechi, efectuati contabilitatea catorva firme, sunteti consultant de marketing online, optimizati website-uri pe SEO?

Acestea sunt idei de afaceri care merg si care sunt avantajoase fiindca sunt mici si cu bani putini, va rapesc putin timp si le conduceti din confortul domiciliului dvs.

Iata si alte idei de afaceri la domiciliu, pentru mamici si doamnele casnice >>





Tags: idei de afaceriidei de afaceri miciidei de afaceri cu bani putiniidei de afaceri la domiciliuafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.86 din 5 - 35 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]