Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 modalitati de a te bucura de economia pe care o cunosti

de Alexandra Popescu 14 Mai. 2014 3026
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Antreprenorii de astazi functioneaza intr-o lume a afacerilor diferita de a parintilor lor. In urma cu multi ani, oamenii aveau un loc de munca care ii definea. In zilele noastre, putem spune ca ceea ce face o persoana si ceea ce spune public inseamna doua joburi full-time. Cu popularitatea si impactul pe care il au retelele de socializare in acest moment, antreprenorii nu trebuie sa fie doar mai buni decat competitorii lor, ci trebuie sa fie interesanti si captivanti online.

Daca ati auzit cumva ca doar persoanele interesante spun lucruri interesante, catalogati asta drept mit. Oricine poate spune ceva interesant, pentru ca oricine este interesant in felul lui. Daca va feriti sa puneti pe o retea de socializare o postare intrucat considerati ca nu va starni interesul, va inselati. Oricand va exista cineva care va va urmari cu placere.
 
Insa, unele persoane nu inteleg cu adevarat ce inseamna social media. Aici ruleaza in fiecare zi un continut amplu de informatii, unele avand valoare doar pentru cei dragi, cum sunt fotografiile, iar altele nu au nici macar o insemnatate, cum sunt check-in-urile acasa, in pat, sau cine mai stie unde, pe care nu va recomand sa le puneti in aplicare.
 
Dar, exista si persoane care posteaza continut original si foarte util in legatura cu diferite subiecte, fiind exact ceea ce ei stiu. Asa ca, daca nu ai activat un cont de social media, ia in considerare urmatoarele puncte care te-ar putea ajuta.
 
1. In primul rand, toata lumea are ceva interesant de spus. Oricine are o poveste, fie ea de viata, de afaceri, iar cand crezi ca ai aflat tot, vei avea surpriza sa mai existe multe alte lucruri interesante pe care nu le stiai. Acorda atentie lucrurilor pe care ceilalti vor sa le spuna sau sa intrebe. Sa ai o conversatie este mult mai indicat decat un monolog, fiind cea care conecteaza oamenii si cea care ofera un volum mult mai mare de informatii.
 
2. Alege o pasiune si pune-o in miscare. Fiecare persoana are o experienta sau un lucru de care se bucura cu adevarat, de la un curs de dezvoltare personala pana la o abilitate sau un hobby din copilarie. Acest lucru poate ajuta la punerea in legatura cu oamenii carora le-ai starnit interesul sau care impartasesc aceeasi experienta. 
Prin acest mod poti incepe sa scrii pe pagina ta de blog, pe Facebook sau Twitter, pentru a cunoaste persoanele interesate si, de ce nu, sa pornesti o miscare in acest sens.
 
3. Magia de 10.000 de ore. Malcolm Gladwell spunea, in cartea sa Outliers, ca ai nevoie de 10.000 de ore pentru a deveni expert intr-un domeniu. Daca este sau nu adevarat, nu stim, insa multi argumenteaza ca studiul intens pe un anumit subiect nu aduce un beneficiu prea mare. 
Oricand este momentul sa iti pui in aplicare o adevarata pasiune, indiferent de varsta. Fii increzator si vei vedea ca va incepe schimbul de experienta si de intelepciune.
 


Tags: afaceriantreprenorisocial mediasfaturi afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,8%

de Bianca Tila
13 Apr 2023
In primele doua luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie a crescut, comparativ cu perioada asemanatoare a anului trecut, in termeni...

Afaceri de sezon. Decoratiuni pentru Craciun

de Idei de afaceri
04 Dec 2023
Iti doresti sa creezi pentru familia si copiii tai o atmosfera de neuitat cu ocazia sarbatorilor de iarna? Esti talentat si creativ si vrei sa faci...

Stand mobil de sucuri naturale. Afaceri sanatoase

de Idei de afaceri
02 Nov 2022
Pe aleile parcurilor bucurestene (Cismigiu, Carol, tineretului etc.) intreprinzatori ingeniosi desfasoara o afacere extrem de simpla si de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]