Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
4 greseli monstruoase de marketing pentru afacerile dvs profitabile
Afacerile profitabile ajung in acest stadiu din cauza marketing-ului intr-o mare masura. Marketing-ul este scheletul pe care lucram atunci cand dorim sa ne dezvoltam afacerile sau sa transformam afaceri in afaceri rentabile si afacerile rentabile in afaceri profitabile. Marketing-ul vine cu cateva greseli dezastruoase pentru multi antreprenori care nu inteleg pe deplin rolul sau in contextul unei afaceri profitabile. Iata cele mai monstruoase 4 greseli pe care le puteti comite:
1. Planificam, planificam, organizam si ordonam, mai planificam putin si asta a fost tot. Ramanem la stadiul de planificare, cu care ne ocupam tot timpul si apoi ne lipseste initiativa, ne lipseste actiunea, nu ne mai punem in aplicare planurile. Multi antreprenori sunt foarte interesati sa planifice, insa cand vine vorba sa isi demareze proiectele, ei bine, atunci intervine o alta faza de planificare.
Cresterea prepelitelor japoneze

Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala

Cultura castravetelui anti-diabet
2. Lansam produse fara sa fim siguri de viabilitatea lor si de disponibilitatea consumatorilor de a le achizitiona. Ne bazam pe intuitie de multe ori, pe gura lumii, pe sfaturi nefondate si intram in afaceri legati la ochi si fara sa stim incotro ne indreptam. Uitam sa facem studii de piata si analize de marketing, sa ne consultam cu marketeri avizati si afacerile noastre se vor transforma cat de curand in afaceri nerentabile.
3. Ne uitam in tabara competitiei si facem ce vedem. Nu este corect, nici etic si nu este, in nici un caz, o solutie viabila pentru a ne creste afacerile catre afaceri rentabile si apoi catre afaceri profitabile. Secretul afacerilor profitabile sta in diferentiere.
4. Investim bani multi in anumite strategii de promovare a produselor sau serviciilor noastre si nu ne bazam pe considerente solide in luarea acestor decizii. Sunt multi antreprenori care investesc multi bani si mult timp in networking si nu au parte de vanzarile pe care le-ar fi asteptat. De asemenea, multi isi pun toate ouale intr-un singur cos si pierd mult.
Ti-a placut acest articol?
Votati articolul
Nota: 5 din 5 - 1 vot.Articole conexe
Cultura de sofran: Strategii de marketing
de Idei de afaceriScumpiri pe linie in constructii, comert si industria prelucratoare. Afaceristii trag un semnal de alarma
de Idei de afaceriAfacerile din retail, pe plus in Romania. Crestere de 5,6% in primele doua luni din 2022
de Idei de afaceriStudiu: Bugetele pentru marketing, injumatatite
de Florin AmarieiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de AFACERI 2022
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- GRATUIT: Afla clar si la obiect, ce trebuie sa faci ca sa iti inmultesti banii la bursa!
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici: LAVANDA! Profit de peste 8.000 de euro/ha!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- NOU: Ghid pentru plantatia ta de Paulownia - o afacere cu radacini viguroase si roade financiare bogate!