Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 pasi de urmat daca vrei mai multi clienti

de Robert Bratu 09 Feb. 2011 3434
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iti poti dezvolta afacerea foarte usor daca esti in permanenta conectat la ceea ce se intampla pe piata, esti la curent cu modificarile si fluctuatiile vanzarilor, stii intotdeauna ce le lipseste clientilor tai si esti pregatit sa vii in intampinarea cerintelor acestora.

Urmeaza sfaturile in marketing pe care le consideri utile si profita de toate informatiile pe care le gasesti si care te-ar putea ajuta sa produci servicii de o calitate mai buna, sa cresti numarul clientilor sau sa ai mai multe vanzari chiar daca numarul de clienti ramane acelasi.

1. Dupa ce realizezi o atenta analiza a afacerii, iti poti nota separat punctele cheie si aspectele care te diferentiaza de competitie. Odata identificate, pune accentul pe dezvoltarea acestora si atrage-ti clientii tocmai prin acele caracteristici care i-au facut inca de la inceput sa vina la tine si nu la concurenta.

2. Verifica din nou daca te adresezi publicului corespunzator, daca potentialii tai consumatori au fost identificati in mod corect si daca mesajul tau ajunge la ei printr-un canal eficient.

De exemplu, nu are sens sa platesti publicitate in ziar daca potentialii tai clienti isi petrec foarte mult timp citind presa online. Identifica toate aceste aspecte pentru a crea un profil corect al publicului tinta.

3. Mesajul pe care il transmiti clientilor tai trebuie sa fie unul bine structurat, care sa le transmita in mod clar de ce ar trebui sa cumpere de la tine. Profita de punctele forte notate in cadrul primei etape si formuleaza-ti mesajul de vanzare astfel incat sa incluzi aspectele principale ale afacerii tale intr-o forma clara si convingatoare.

4. Fii activ in ceea ce priveste promovarea fara sa devii agasant. Profita de mijloacele numeroase de promovare si alterneaza tehnicile de marketing pe care le folosesti. Trebuie sa nu iti lasi clientii sa uite de tine si sa ai grija, in acelasi timp, sa nu devii suparator datorita prea multor mesaje de publicitate.

Mult succes!



Tags: editorialpasiclienti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Ce nevoi au clientii mei?

de Idei de afaceri
17 Apr 2023
Cei mai buni dintre antreprenorii de pe piata se vor centra pe directii de actiune ce au in prim-plan eforturile de satisfacere a clientului. Un...

Afacerile din piata carnii ar putea depasi anul acesta 34 miliarde de lei

de Idei de afaceri
11 Apr 2018
Afacerile din piata carnii ar putea depasi in acest an nivelul de 34 miliarde de lei, pe fondul cresterii consumului, dar si ca urmare a evolutiei...

Cum sa realizezi un plan de marketing in 5 pasi

de Idei de afaceri
16 Feb 2018
Documentul de baza al oricarui start-up este planul de afaceri, esential este, insa, sa existe si un plan de marketing. Acest plan detaliaza...

Primii 2 pasi esentiali de comunicare prin brandul afacerii

de Teo Manole
09 Mai 2016
Comunicarea corecta a brandului afacerii creeaza o legatura afectiva intre consumator si brand. Dar, pentru a avea succes in transmiterea brandului,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]