Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 reguli pentru antreprenorii care isi promoveaza afacerile pe Facebook!

de Ilinca Dobrescu 08 Aug. 2013 3464
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Facebook ajunge sa conteze din ce in ce mai mult pentru toate afacerile, indiferent ca sunt mici firme, ca sunt afacerile unor freelanceri la inceput de drum sau ca sunt afaceri mari, extrem de complexe, afaceri care angreneaza mii de angajati deopotriva.

Iata si cele 4 reguli pentru antreprenorii care doresc sa asigure afacerilor lor vizibilitate maxima pe Facebook:

1. Nu posta prea des, prea mult, prea agresiv.
Cu totii dorim sa avem parte de cat mai multa vizibilitate pentru afacerile noastre, insa cel mai des se intampla sa stricam atunci cand ne folosim de excese.

2. Nu iti irosi banii pe promovare platita. Mai intai testeaza prin intermediul strategiilor de marketing gratuite. Apeleaza la facebook+ pinteres+ twitter si google+ inainte sa incerci sa pui toate ouale intr-un singur cos. Se poate ca aceasta raspandire a eforturilor sa iti aduca rezultatele pe care le asteptai de la bun inceput.

Desigur, promovarea pe Facebook reprezinta o investitie extrem de solida si atunci cand ne oprim din a investi bani in promovare platita. Sa tinem cont de faptul ca aveti nevoie de un specialist in social media, de o echipa de oameni care sa se ocupe de realizarea continutului special adaptat pentru social media si nu numai!

3. Nu irosi timpul utilizatorilor tai. Nimeni nu are timp si nici dispozitia necesara sa citeasca romane de dragoste pe Facebook. Sa tinem cont de faptul ca din momentul in care intram pe facebook si pana iesim din platforma, absorbim tone de informatii in mod rapid, foarte rapid! Dinamica retelei trebuie sa se revada si in dinamica paginilor noastre.

Transmite mesaje cat mai scurte, informatii cat mai comprimate, imagini sugestive si nu folosi prea multe metafore, personificari, comparatii. Oamenii au nevoie de informatie livrata rapid si in forma cea mai accesibila cu putinta.

4. Nu organiza niciodata concursuri prin care sa ceri like-uri sau share-uri! Vrei utilizatori care sa te urmeze pentru ca sunt pasionati de ceea ce oferi tu, pentru ca au un interes clar in aceasta zona. Nu ai nevoie de oameni care sa dea like doar pentru ca isi doresc premiul oferit de tine, pentru ca mai apoi sa dea unlike!

Nu uita faptul ca orice efort depui, el trebuie sa se revada in rezultatele obtinute la final de luna. Asa ca investeste in oamenii care vor sustine interactiunea de pe pagina ta, in oamenii care sunt deja dispusi sa duca vorba mai departe si sa iti recomande serviciile si produsele catre cat mai multi potentiali clienti!



sursa foto: www.commons.wikimedia.org





Tags: facebook pentru afacerifacebook afacereafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,8%

de Bianca Tila
13 Apr 2023
In primele doua luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie a crescut, comparativ cu perioada asemanatoare a anului trecut, in termeni...

Afaceri de sezon. Decoratiuni pentru Craciun

de Idei de afaceri
04 Dec 2023
Iti doresti sa creezi pentru familia si copiii tai o atmosfera de neuitat cu ocazia sarbatorilor de iarna? Esti talentat si creativ si vrei sa faci...

Stand mobil de sucuri naturale. Afaceri sanatoase

de Idei de afaceri
02 Nov 2022
Pe aleile parcurilor bucurestene (Cismigiu, Carol, tineretului etc.) intreprinzatori ingeniosi desfasoara o afacere extrem de simpla si de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]