Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
5 intrebari la care sa raspunzi inainte de a iti prezenta ideea de afacere unui potential investitor!
De foarte multe ori se intampla sa avem idei de afaceri de-a dreptul geniale si sa nu detinem capital banesc necesar pentru a le pune in practica. Se intampla in cazul multor potentiali antreprenori, persoane care vor ramane in acest stadiu pana cand isi vor gasi investitori care sa le ofere sprijinul financiar de care au nevoie.
Inainte de a-ti prezenta ideea de afacere unui potential investitor, trebuie sa dai raspuns catorva intrebari esentiale:Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Cresterea prepelitelor japoneze
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
1. De ce merita ideea ta de afacere banii pe care ii ceri? Iata primul raspuns de care au nevoie potentialii investitori pentru a lua o decizie. Afla care sunt punctele forte ale viitoarei tale afaceri si prezinta-le in mod obiectiv, prin statistici, analize si cifre cat se poate de clare.
2. Cine sunt oamenii care iti acopera spatele? Chiar daca vrei sa crezi ca vei putea da lovitura pe cont propriu, haide sa fim sinceri si realisti si sa intelegem faptul ca nimeni nu reuseste singur. Exista, chiar daca suntem sau nu constienti, numeroase maini mai mult sau mai putin vizibile care ne ajuta sa ne indeplinim obiectivele.
3. Cum vei folosi banii pe care ii vei primi. Investitorii trebuie sa stie faptul ca isi lasa banii pe maini de incredere. Arata potentialului investitor ce ai de gand sa faci cu acesti bani, in cazul in care ii vei primi. Aici ai nevoie de o lista clara de sarcini si obiective ce vor fi indeplinite cu sume de bani exacte!
4. Care este partea investitorului? In cazul in care totul va merge conform planului, care este recompensa care ii va reveni investitorului? Orice investitor vrea sa stie ce are de castigat in momentul in care isi infuzioneaza capitalul banesc intr-o anumita directie!
5. Ce abilitati, compentente, specializari si nivel de expertiza detii? Este vital sa arati faptul ca ai mai avut parte de succes in afaceri in trecut sau, in cazul in care esti la prima afacere, ca ai toate "uneltele" care sa iti asigure reusita!
Mult succes in cooptarea unui investitor!
sursa foto: www.sxc.hu
Articole conexe
Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile
de Bianca TilaCifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,8%
de Bianca TilaAfaceri de sezon. Decoratiuni pentru Craciun
de Idei de afaceriStand mobil de sucuri naturale. Afaceri sanatoase
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2025
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit