Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Strategii de marketing pentru orice afacere

de Camelia Diaconu 19 Mai. 2020 15025
4.2 din 27 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa iti cresti ideea de business nu este deloc o activitate usoara. In primul rand, ai nevoie de o idee valida care sa prinda in fata publicului, iar ulterior sa descoperi publicul tinta care te ajuta sa cresti. Indiferent de domeniul pe care l-ai ales, promovarea poate fi dificil de facut daca nu alegi instrumentele potrivita. Iti spunem care sunt cinci dintre cele mai bune strategii de marketing pe care le poti incerca pentru afacerea ta!

Sa stii sa transmiti mesajul corect catre audienta este unul dintre cele mai importante aspecte ale afacerii tale. Este important sa stii sa iti cresti vizibilitatea, dar si sa stii sa obtii profit. Publicul conteaza cel mai mult in afacerea ta, iar pentru a-l atrage de partea ta, iata ce poti incerca!
 
Canalele social media. Cu siguranta ai mai auzit despre impactul major al platformelor online. In prezent, social media a devenit locul cel mai populat de catre consumatori, iar canalele social media nu trebuie ignorate daca iti doresti sa iti promovezi afacerea. Nu este deloc dificil sa cresti in online, insa cel mai important este sa acorzi importanta fiecarui detaliu in parte. Fotografii explicite, texte concrete, imagini reale, orice informatie utila despre domeniul tau de interes.
 
Tutoriale video. Invata-i pe oameni sa creasca alaturi de tine. Tutorialele video au rolul de a le arata oamenilor purul adevar care se afla in spatele afacerii tale. Daca ai un restaurant, atunci vino cu un tutorial video in care le arati cateva dintre secretele care se afla in spatele preparatelor delicioase. Daca ai un atelier de creatie, atunci vino cu cateva sugestii si pentru cei de acasa, arata-le cum isi pot face singuri un obiect. Pentru a fi cat mai vizibil, ai nevoie de un canal de youtube prin care sa fii mai usor de gasit. Oricine vrea sa invete ceva, intra pe canalul tau.
 
Intelege importanta SEO. Optimizarea motoarelor de cautare poate avea un efect major pentru business-ul tau. Este o arma puternica, dar iti poate garanta succesul daca ii intelegi cu adevarat importanta. SEO iti ofera o strategie bine gandita, care presupune o serie de cuvinte cheie care genereaza rezultate foarte bune in urma cautarilor. Mai exact, te ajuta sa obtii traficul organic de care ai nevoie pentru cresterea business-ului tau.
 
Colaboreaza cu oameni de succes. Asa numitii “influenceri” sunt oamenii urmariti intens pe canalele social media. Fiecare influencer in parte se bazeaza pe o anumita zona de interes, asa ca, alege persoanele in masura sa iti promoveze afacerea. Iti vei creste vizibilitatea online daca alegi sa colaborezi cu influenceri din zona high-tech, food ori lifestyle. Trebuie doar sa alegi corect nisa care te reprezinta si sa iti targhetezi audienta potrivita.
 
Foloseste Facbook ads. Cu siguranta ai vazut pana acum reclame sponsorizate care iti tot apar pe retelele de socializare. Ei bine, rolul acestora este de a te ajuta sa ajungi la o audienta specifica mult mai usor. Cu ajutorul Facebook ads iti targhetezi publicul tinta in functie de zona ta de interes, de exemplu: in functie de varsta, sex, locatie geografica, etc.
Nu uita nici de campanile de email marketing. Cu ajutorul newsletter-ului potrivit poti trimite oamenilor inscrisi in baza ta de date informatii utile despre produsele tale. 


Tags: strategii de marketingmarketing in afaceristrategii de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.2 din 5 - 27 voturi.

Articole conexe

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Cultura de sofran: Strategii de marketing

de Idei de afaceri
19 Mar 2024
Din punctul de vedere al planificării de afaceri, strategia este ansamblul de operaţii realizate în vederea atingerii unui obiectiv. O...

4 strategii de marketing pe care sa le incerci intr-un business

de Camelia Diaconu
16 Dec 2019
Marketing-ul reprezinta procesul social care are legatura directa cu vanzarea unui produs sau a unui continut prin diferite strategii eficiente la...

Transforma-ti afacerea intr-un magnet pentru clienti: afla cele 3 strategii de marketing

de Andrioae Ruxandra
01 Sep 2014
Cand vine vorba despre aplicarea strategiilor de marketing si de advertising afacerii tale, trebuie sa te concentrezi pe captarea interesului...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]