Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 to go devine partener oficial al Federatiei Romane de Fotbal

de Bianca Tila 21 Sep. 2022 854
5 to go devine partener oficial al Federatiei Romane de Fotbal
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

5 to go sustine din acest sezon Federatia Romana de Fotbal in calitate de partener oficial de cafea si cafea oficiala a Cupei Romaniei. Aceasta colaborare cu brandul romanesc este in derulare pentru o perioada de patru ani, pana in 2026, potrivit unui comunicat de presa remis Bursa.

Produsele de baza ale brandului de cafea vor fi prezente in vestiarele si in culisele meciurilor din Romania desfasurate sub egida Federatiei Romane de Fotbal, potrivit sursei citate.
 
"5 to go este o poveste 100% romaneasca, demarata in 2015, care a cucerit incet-incet inimile a milioane de consumatori romani, dar si noi teritorii din Europa. 
 
Se stie ca fotbalul este un sport care atrage pasiuni, iubit si urmarit din tribune sau din fata ecranelor de fani de toate varstele. Am incheiat acest parteneriat din dorinta de a transmite energia pozitiva 5 to go pe teren si de a aduce din caldura si starea de spirit ce definesc brandul nostru mai aproape de fanii acestui sport. 
 
Vom dezvolta acest parteneriat alaturi de FRF, cautand idei si actiuni comune care sa reflecte sinergia celor doua marci si sa aduca valoare adaugata celor care ne apreciaza. Le uram succes echipelor tricolore!", a declarat Radu Savopol, cofondator 5 to go.
 
In ceea ce priveste primul meci la care 5 to go va participa, acesta se da intre Romania si Bosnia si Hertegovina. De asemenea, are loc pe stadionul Rapid-Giulesti, luni, 26 septembrie, ora 21:45, conform comunicatului.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: 5 to gocafeafederatia romana de fotbal

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]