Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
6 reguli de aur pentru marketing in afaceri mici!
Afacerile mici nu sunt mai putin importante atunci cand discutam despre marketing si strategiile de promovare necesare pentru succesul acestora. Evident, adesea descoperim ca fondatorii afacerilor mici neglijeaza acest capitol si gresesc enorm.
Iata si cele 6 reguli de aur de care tinem cont pentru promovarea unei afaceri in mod corect:Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Cresterea prepelitelor japoneze
1. Mesajul principal trebuie sa fie unul cat se poate de solid. Concentreaza-te pe valorile la care adera afacerea ta independent de situatia economica existenta. Care sunt principiile care alcatuiesc fundatia pe care se cladeste imperiul tau?
2. Logo-ul companiei trebuie sa exprime in mod clar ideile principale in jurul carora graviteaza afacerea ta.
3. Culorile trebuie alese in mod potrivit. Fiecare culoare transmite un anumit mesaj si o anumita stare de spirit catre destinatari. Rosul este festiv, portocaliul induce o stare de seninatate si calm. Albastrul iti spune ca ai de-a face cu un produs realizat de specialisti. Iata doar trei culori care vi se pot potrivi in mod ideal sau care se pot dovedi a fi total neinspirate.
4. Grafica utilizata spune si ea multe despre brandul tau. Lucreaza cu profesionisti pentru ca produsele si serviciile oferite sa fie considerate de calitate incontestabila.
Cunoastem cu totii produse al caror ambalaj ne spune sa alegem un al produs de pe raft. Evident, ideal este sa nu judecam un produs dupa ambalaj, la fel cum nu ar trebui sa judecam o carte dupa coperta. In realitate, o facem cu totii si ar trebui sa acordam atentie sporita acestui aspect.
5. Website-ul, blogul, magazinul online. Iata trei platforme pe care, daca le detineti, trebuie sa le ingrijiti cu atentie maxima. Sunt factori decisivi pentru succesul intregii afaceri. Lucrati cu programatori profesionisti si testati fiecare proces inainte ca acesta sa fie folosit de catre consumator.
6. Social Media. Conturile de pe platformele de social media trebuie sa se ridice si ele la inaltimea asteptarilor clientilor. Alegeti cu atentie tipul de social media de care aveti nevoie pentru a va creste afacerea. Unele afaceri mici au nevoie de Pinterest si altele de Twitter. Alegeti platforma potrivita si aveti grija pentru ca reputatia afacerii sa devina din ce in ce mai solida.
sursa foto: www.freegreatpicture.com
Articole conexe
Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile
de Bianca TilaCifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,8%
de Bianca TilaAfaceri de sezon. Decoratiuni pentru Craciun
de Idei de afaceriStand mobil de sucuri naturale. Afaceri sanatoase
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit