Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple lucreaza la mai multe aplicatii de VR/AR

de Bianca Tila 06 Iun. 2022 1783
Apple lucreaza la mai multe aplicatii de VR/AR
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pe langa ultimile ajustari pentru viitoarea casca de realitate mixta a companiei, Apple lucreaza si la suportul software al acesteia. Alaturi de sistemul de operare realityOS, acestea inseamna aplicatiile companiei si cele terte.

In prezent, Apple dezvolta mai multe versiuni ale propriilor aplicatii cu functii de realitate virtuala si realitate mixta, conform Bloomberg. 
 
In ceea ce priveste realitatea mixta, casca companiei va avea o versiune de FaceTime, depre care se stie ca va scana fata utilizatorului pentru a o reproduce in timp real in formatul Memoji.
 
Mai devreme sau mai tarziu multe dintre aplicatiile companiei vor fi portate in zona realitatii mixte. Maps, Calendar si Notes se numara printre aplicatiile viitoarei casti.
 
Limbajul de programare SwiftUI este portat aici in ajutorul dezvoltatorilor, pentru a putea realiza aplicatii de VR/AR pentru casca.
 
De asemenea, Apple lucreaza la o modalitate software prin care continutul afisat pe ecranul unui Mac sa fie extins in campul vizual al castii, totul fiind afisat in format 3D. Aceasta functie poate reprezenta o modalitate prin care anumite activitati de pe laptop sa fie realizate intr-un mod diferit, in 3D. Prin intermediul castii, timpul task-urilor se va reduce.
 

Noutati WWDC 2022

In aceasta seara, incepand cu ora 20.00 va debuta conferinta WWDC 2022. Aici, Apple este asteptata sa anunte noutatile legate de produse, in special cele de software.
 
Compania va face in cadrul conferintei mai multe anunturi legate de sistmele de operare ale produselor sale. De asemenea, sunt asteptate noutati despre versiunile pe care le va lansa in toamna.
 
Sistemul de operare folosit de iPhone va ajunge anul acesta la versiunea cu numarul 16. Fata de anul trecut, acum sunt asteptate noutati notabile.
 
Schimbarile cu care Apple va intra pe piata vor viza notificarile si lock screen-ul. Acesta din urma urmeaza sa acomodeze widget-urile, care sa poata fi accesate fara deblocarea telefonului. Apple lucreaza la imbunatatirea mai multor aplicatii, precum Messages, Health si Music.
 
Sistemul de operare de pe iPad (iPadOS) este asteptat sa aduca mai multe imbunatatiri pentru multitasking, inclusiv optiunea redimensionarii ferestrelor.
 
Sansele ca viitoarea casca de realitate mixta a companiei sa fie prezentata sunt foarte mici, insa exista sanse ca Apple sa aduca pe piata un nou laptop MacBook Air, care sa beneficieze de un design nou, inspirat de MacBook Pro.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: applevr/arnoutati wwdc 2022

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Apple: Toate modelele iPhone 14 au aceeasi cantitate de memorie

de Bianca Tila
12 Sep 2022
Toate cele patru modele din noua serie iPhone au aceeasi cantitate de memorie RAM. Pentru prima oara in ultimii ani, Apple a decis sa faca o...

Apple Podcast inregistreaza cresteri

de Bianca Tila
30 Aug 2022
Procentul de crestere al numarului de abonati a fost facut public de companie. Numarul celor ce se aboneaza la emisunile disponibile in cadrul...

Si Apple incepe lupta cu Google. Vor lansa, precum Huawei, propriul motor de cautare

de Florin Amariei
29 Oct 2020
Apple lucreaza la o alternativa Google, chiar daca gigantul online american plateste pentru a fi pe iPhone, iPad si alte astfel de terminale....

Afacerile online si strategiile de adoptat de la Apple

de Maria Nicutar
14 Apr 2012
Afacerile online si afacerile offline au nevoie de strategie, de planificare si multa munca de organizare. Este nevoie de o viziune clara, de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]