Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa stiti despre fluturasul publicitar

39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Idei de afaceri: Ce trebuie sa stiti despre fluturasul publicitar.



Sunteti la inceputul afacerii si nu prea va ajung banii pentru reclama? Luati atunci in calcul fluturasii publicitari. Acestia sunt, practic, pagini de reclama care, in loc sa fie publicate in interiorul ziarelor si revistelor, sunt inmanate direct potentialilor clienti. Metoda este ieftina si, in ciuda acestui fapt, poate fi si foarte eficienta, cu conditia sa respectati cateva lucruri de baza:

1. Fluturasii publicitari trebuie tipariti pe hartie de calitate, la doua culori sau in policromie, astfel incat sa starneasca interesul inca inainte de a fi cititi.

2. Scopul lor este sa vanda, nu sa va proslaveasca numele companiei. Un fluturas nu e o carte de vizita, ci un mijloc pentru a anunta ca puteti rezolva o anumita problema cu care se confrunta potentialii clienti. Din acest motiv, textul este foarte important. “Aveti furnici in casa? Va scapam definitiv de ele in doua ore!” – asta trebuie sa vada prima data cititorul si de-abia apoi numele si datele de contact ale firmei.

3. Folositi un stimulent pentru raspuns: “Sunati ACUM si obtineti o reducere de pret de 10%”

4. Neaparat, mentionati si o fraza de genul: “Daca produsul/serviciul nostru nu va intereseaza deocamdata, va rugam sa inmanati acest fluturas unui prieten caruia credeti ca oferta noastra i-ar fi de folos. Multumim.” Nici nu aveti idee cat de eficiente sunt aceste doua-trei randuri.

5. Nu uitati de spatele fluturasului. De exemplu, puteti tipari aici marturii ale clientilor multumiti.

6. Nu distribuiti fluturasii la intamplare, ci in zone alese in functie de natura produsului/serviciului promovat. Daca propuneti o mica afacere, mergeti la oficiile fortelor de munca unde vin somerii, foarte interesati de o sursa de venit. Daca vindeti produse de slabit, faceti turul salilor de fitness din oras.

Ca regula generala, nu fortati niciodata pe nimeni sa ia fluturasul dvs.! Nu taiati calea trecatorilor, nu va postati in locuri de trecere inguste unde sa pareti un fel de vames. Fiti cat se poate de discret: stati undeva in lateral, intindeti fluturasul si zambiti. Daca nu sunteti bagat in seama, retrageti bratul, dar continuati sa zambiti.



Tags: idei de afaceriafaceriafacerefluturasi publicitarifluturasi

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]