Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune 5 sfaturi de la antreprenori bogati pentru a avea succes in afaceri

de Florin Amariei 21 Nov. 2019 10147
4.87 din 15 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca te gandesti sa pornesti o afacere, atunci iata ce sfaturi iti dau unii dintre cei mai bogati antreprenori din lume. Garanteaza-ti succesul!

Sunt unele lucruri evidente care ne scapa, datorita stilului de viata agitat. Iata cele mai bune 5 sfaturi pe care ar trebui sa le retii!

1. Intreaba-ti audienta
E cel mai simplu mod prin care vei afla ce vor oamenii la care vrei sa ajungi cu produsul/serviciul tau. Vei afla ce interese au acestia si daca te potrivesti cu gusturile lor. 
 
2. Nu crea perfectiunea de la bun inceput
Banii urmeaza un impuls, nu perfectiunea. Asta inseamna ca ceea ce oferi tu trebuie sa fie suficient de bun pentru a impresiona, insa nu perfect. Cum ar fi fost daca Apple ar fi lansat din prima iPhone X? N-ar mai fi fost acum o companie valorata la peste un trilion de dolari. 
 
E important sa incepi vanzarile. Apoi, pe baza feedback-ului clientilor, vei putea sa iti imbunatesti oferta considerabil.
 
3. Clientii din prezent au prioritate
Oamenii care au avut incredere in tine si au cumparat ceea ce tu ai oferit vor trebui pastrati aproape de afacerea ta. Ei iti pot aduce mai multi clienti printr-o simpla recomandare. Nu e indicat sa renunti la oamenii care te-au sprijinit pentru o chestiune de moment. Daca vrei un business trainic, atunci va trebui sa iti pastrezi aproape pe termen lung clientii initiali. 
 
4. Construieste o comunitate online
Din ce in ce mai mult timp este petrecut pe Internet. Inevitabil, afacerea ta va trebui sa aiba si o parte integranta online. Tine-ti clientii interesati de ceea ce faci tu folosindu-te de retelele sociale si construieste o relatie de incredere cu acestia. Puteti imparti tot felul de lucruri in acea comunitate, nu doar lucruri despre serviciile/produsele tale. 
 
5. Nu folosi toate metodele de marketing din prima
Incet-incet si pe rand, nu? Asa am fost invatati. Ei bine, si in cazul chestiunilor de promovare trebuie sa manifestam mai putina exuberanta. Testeaza terenul, vezi ce functioneaza cel mai bine pentru tine si apoi implementeaza acest lucru sub diverse forme. 
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: 5 sfaturicele mai buneantreprenori bogatisucces

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.87 din 5 - 15 voturi.

Articole conexe

Caracteristicile esentiale ale berii artizanale. O afacere de succes

de Idei de afaceri
21 Nov 2023
Berea artizanala este cunoscuta si sub numele importat ca atare, "craft beer". Noi ne vom referi la termenul simplu "bere", un produs de fermentatie...

Cum sa ai o afacere de succes: 5 carti de business care te pot ajuta in cariera

de Idei de afaceri
09 Iul 2020
Cititul reprezinta o modalitate rapida de a afla informatii noi, de a gandi creativ si de a-ti diversifica perspectivele. Intrebat care este...

Succesul in business: 5 modalitati pentru a-ti promova inteligent afacerea locala

de Idei de afaceri
19 Iun 2020
Promovarea unui business este o provocare constanta pentru intreprinzatori, cu atat mai mult daca au o afacere locala. Pentru a supravietui,...

Continutul de calitate, cheia succesului in marketing si vanzari

de Idei de afaceri
13 Feb 2018
Despre necesitatea tot mai mare de a integra functia de vanzari cu cea de marketing in cadrul companiilor se vorbeste de mult timp. Clientii se...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]