Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum arata brandul eficient al afacerii

37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cand te gandesti la branding eficient, iti vin in minte litere albe si rosul distinctiv al Coca-Cola,bifa de la Nike sau cele trei dungi de la Adidas.

Dar daca ai o afacere mica, numai cand iti imaginezi nivelul investitiei care a intrat in aceste imagini emblematice, gandul de a lua initiativa referitor la propriul brand te copleseste.

De fapt, este mai usor de facut decat isi imagineaza majoritatea oamenilor. Doar sa va asigurati ca evitati anume capcane si greseli de branding.

 „Inselarea” liniilor directoare ale brandului.

Asadar, v-ati asezat, ati construit cu grija linii directoare si ati inceput sa le implementati in toate materialele de marketing si proprietatile online ale firmei dumneavoastra.

Dar doua luni mai tarziu, trebuie sa creati un anunt nou pentru un produs pe care il lansati si ar fi grozav daca ati putea folosi cateva culori in afara paletei pe care ati specificat-o in documentatia pentru branding.

Puteti face asta? Sigur ca da. Dar tineti minte ca, de fiecare data cand va abateti de la liniile directoare ale brandului, le diluati puterea putin cate putin.

Facand acest lucru, introduceti o noua imagine a brandului in mintile clientilor si diminuati puterea asocierii pe care ar avea-o cu o companie de branding mai uniforma.

Nu e nimic gresit in rebranding.

Desigur, doar daca nu abordati gresit aceasta initiativa. Sa aveti in vedere faptul ca orice schimbare pe care o faceti la brandul stabilit reduce conexiunea pe care ati construit-o cu clientii.

Asadar, este important sa faceti schimbari doar cand beneficiile sunt mai mari decat riscurile de a pierde. Daca decideti sa faceti o modificare, trebuie sa va educati fanii clar in vederea a ce vreti sa modificati.




Tags: brandbrandul afaceriiafacereafacerimarketing

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]