Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum introduci mesajul brandului tau in clipul video Instagram de 15 secunde?

de Alexandra Popescu 03 Sep. 2014 3623
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cel mai recent studiu al Forrester Research a demonstrat ca Instagram reprezinta cea mai buna platforma de marketing pentru a interactiona cu consumatorii. Brandurile au inceput sa inteleaga ca prezenta pe platforma este necesara, insa multi antreprenori nu inteleg toate caracteristicile pe care le are de oferit.

 
Un serviciu care trebuie remarcat este functia video de 15 secunde. Potrivit unui raport al BI Intelligence, doar in SUA 50 de milioane de oameni vizioneaza videoclipurile prin intermediul dispozitivelor mobile. La nivel global, 15% din timpul total petrecut pentru vizionarea videoclipurilor online se face cu ajutorul unui smartphone, unei tablete sau cu alte dispozitive mobile. Brandurile au o conceptie gresita despre marketingul video, spunand ca este costisitor, dar prin utilizarea trasaturii Instagram de editare gratuita a videoclipurilor de 15 secunde afacerile vor avea un instrument nepretuit pentru a se conecta cu publicul.
 
Pentru a folosi corespunzator aceasta functie pe care Instagram o ofera, urmeaza acesti 9 pasi!
 
1. Cu audio sau fara
Orice utilizare audio este absolut incredibila si adauga o componenta senzoriala suplimentara campaniei, care este o modalitate bune de a te implica cu publicul si de a spori experienta lor.
 
2. Editarea 101
Exista o linie fina intre o simpla captura video si continut editat pe Instagram, o cale pentru continut organic. Cu toate acestea, platforma ofera editare, deci o poti folosi.
 
3. Consumatori intrigati in legatura cu selectia imaginilor cover
Miniaturile videoclipurile ar trebui sa capteze ideea de conducere a acestora, in timp ce genereaza interes si buzz printre adepti.
 
4. Filtre
Intre "Clarendon" si "Gingham", Instagram ofera filtre unice, care ajuta brandurile sa creeze videoclipuri uimitoare. Cu toate acestea, din moment ce ai multiple capturi, este bine sa folosesti un singur filtru in timpul capturarii pentru a oferi videoclipului uniformitate si pentru a nu crea distrageri.
 
5. Unghiuri
Creeaza capturi cu adevarat unice si captivante prin siting low sau standing high, in timp ce misti dispozitivul in sus sau in jos.
 
6. Fii constient de lumina
Chiar daca lumina scazuta nu este neaparat un dusman, nu o mentine prea mult timp, deoarece tinde sa se granuleze. Asigura-te ca asociezi capturile de lumina scazuta cu cele mai luminoase pe fiecare parte care le poate acoperi.
 
7. Naratiunea
Poti adauga naratiune videoclipului tau. Daca dezvolti un "how to" sau un video de instruire, acesta poate reprezenta un instrument excelent de utilizare.
 
8. Nu uita sa distribui
In cazul in care brandul tau utilizeaza Instagram, poate sa utilizeze, de asemenea, si Facebook, Twitter sau Google+. Odata ce un videoclip este incarcat, asigura-te ca il distribui si pe alte platforme sociale, pentru a ajunge catre un public mai larg.
 
9. Foloseste influencerii
Cel mai puternic marketing vine de la prieteni, familie, persoane pe care le urmaresti sau persoane in care ai incredere. Aceste persoane se pot numi influenceri. Trebuie sa te conectezi cu ei si sa ii folosesti pentru a ajunge la publicul ideal brandului. Acestia pot crea continut care sa rezoneze cu publicul si au capacitatea de a spune o poveste uimitoare in mediul mobil. Este esential sa lucrezi cu ei.
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: afacerimarketingmarketing afaceribrandinstagrammarketing instagrammarketing video

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cercetarea de marketing in 2024. Ce este, la ce ajuta si cum o poti folosi

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Antreprenorii recurg adesea la datele calitative si cantitative pentru a analiza modul in care activeaza firma. Cercetarea de marketing realizeaza...

Influencer marketing: ce inseamna si cum poti dezvolta o strategie

de Bianca Tila
04 Dec 2023
In urma cu un deceniu, scena marketingului cu influente era limitata la celebritati si cativa bloggeri dedicati. In prezent, retelele sociale au...

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,8%

de Bianca Tila
13 Apr 2023
In primele doua luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie a crescut, comparativ cu perioada asemanatoare a anului trecut, in termeni...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]