Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa realizezi campanii de marketing eficiente?

de Matei Antonescu 25 Oct. 2013 3060
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Campaniile de marketing sunt menite sa propulseze nivelul de incasari al unei firme catre cele mai inalte cote. Din pacate, nu toate campaniile de marketing se termina cu astfel de rezultate. Aici trebuie sa intervina marketeri cu experienta serioasa in domeniul lor de referinta.

Iata cateva sfaturi de care sa tineti cont pentru ca strategiile de marketing pe care mizati sa fie cat mai eficiente cu putinta:

1. Lucrati cu profesionisti care fac parte din audienta-tinta!
Daca nu aveti specialisti care se pot pune in locul clientilor ideali, sansele de succes al campaniilor de marketing sunt nule sau aproape nule.

Este evident faptul ca doar un profesionist care poate intelege perfect clientii carora se adreseaza va fi cel mai potrivit pentru a livra cele mai inspirate mesaje.

2. Lucrati la Headline-uri cat mai mult cu putinta. Daca va imaginati ca puteti folosi primul headline care va vine in minte, se poate sa gresiti. Primul mesaj care ajunge la clientii dvs va determina daca acestia vor da sau nu o sansa produsului/serviciului vostru.

3. Testati pentru ca rezultatele pe care le obtineti sa fie cat mai bune. Este bine sa testati tiluri, headline-uri, mesaje, moduri de adresare, imaginile folosite, call-to-action-uri si nu numai.

4. Invatati de la specialisti. Fiti la curent cu cele mai tari campanii de marketing din ultimii ani si chiar si cu cele extrem de vechi. La baza tuturor stau cateva reguli de aur de care puteti tine cont pentru a va contagia propriile campanii de marketing.

5. Nu iti pune toate ouale intr-un singur cos. Este mai mult decat important sa poti tine cheltuielile sub control atunci cand discutam despre marketing si nu numai. Nu aloca un buget prea mare pentru o campanie de marketing care ar putea avea rezultate exceptionale si cand absoarbe sume financiare mai mici.


sursa foto: freegreatpicture.com



Tags: campanii de marketingcampanii marketingstrategii de marketing

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Cultura de sofran: Strategii de marketing

de Idei de afaceri
19 Mar 2024
Din punctul de vedere al planificării de afaceri, strategia este ansamblul de operaţii realizate în vederea atingerii unui obiectiv. O...

5 Strategii de marketing pentru orice afacere

de Camelia Diaconu
19 Mai 2020
Sa iti cresti ideea de business nu este deloc o activitate usoara. In primul rand, ai nevoie de o idee valida care sa prinda in fata publicului, iar...

4 strategii de marketing pe care sa le incerci intr-un business

de Camelia Diaconu
16 Dec 2019
Marketing-ul reprezinta procesul social care are legatura directa cu vanzarea unui produs sau a unui continut prin diferite strategii eficiente la...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]