Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cum sa transformi un client intr-un adept al afacerii tale?
Politicienii spun o gramada de povesti in cadrul discursurilor lor din timpul campaniilor si e clar de ce: daca transmiti mesajul prin intermediul unei povesti dinamice sau al unei metafore, sunt mai multe sanse sa ajungi la inima audientei decat daca expui fapte ca atare.
Autoarea Maya Angelou a surprins aceasta idee atunci cand a afirmat: „Am invatat ca oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai facut, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.” Povestile spuse asa cum trebuie au puterea de a captiva orice tip de audienta – clientii tai, angajatorii sau investitorii.
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit

Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon

Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
O poveste care educa si binedispune in acelasi timp poate fi cea mai buna modalitate de transmitere a unui mesaj. Iata de ce:
Povestile te fac sa pari mai uman. Te ajuta sa cladesti o relatie intre tine si persoana cu care vorbesti.
Cu o poveste poti transforma un client intr-un adept al afacerii tale. O tehnica clasica de vanzare probabil iti va speria potentialii clienti, insa o povestioara emotionala ii va atrage. Spune-le cum si de ce ai inceput aceasta afacere.
Povestea poate schimba dinamica dintre voi – te vei indeparta de la rolul de vanzator si vei pune bazele unei relatii profesionale de lunga durata.
Povestile simplifica ideile complexe. Cele mai bune agentii de publicitate stiu ca strategiile complicate pot fi dificil de explicat. Asa ca atunci cand prezinta un produs clientilor nu prezinta detaliile, ci spun o poveste. Spun povestea afacerii clientilor sai.
Ilustreaza modul in care o noua abordare publicitara va contribui la cresterea segmentului de piata si la cresterea recunoasterii brandului. Aplica aceasta metoda in interactiunea cu clientii, in special atunci cand explici un concept complex.
Ii vei incita si implica in discutie. De obicei, puterea de concentrare a audientei este destul de redusa. Esti norocos daca beneficiezi de cateva minute de atentie sporita inainte ca ascultatorul sa fie coplesit de plictiseala si sa inceapa sa-si verifice telefonul sau e-mail-urile.
Nu irosi timp pretios dand din mana in mana raportul pe care l-ai pregatit inainte de intalnire. In loc sa faci asta, implicati audienta. incepe povestind despre cum ai dezvoltat un produs nou si l-ai dus pe culmile succesului.
Ti-a placut acest articol?
Votati articolul
Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.Articole conexe
Incepe o afacere cu flori in ghiveci. Cum sa te impui pe piata si sa obtii profit
de Idei de afaceriScumpiri pe linie in constructii, comert si industria prelucratoare. Afaceristii trag un semnal de alarma
de Idei de afaceriAfacerile din retail, pe plus in Romania. Crestere de 5,6% in primele doua luni din 2022
de Idei de afaceriStudiu: Cum trebuie sa comunice acum afacerile pentru a obtine profit
de Florin AmarieiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de AFACERI 2022
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- 17 intrebari esentiale despre criptomonede! Gasesti raspunsurile impecabile in ghid!
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici: LAVANDA! Profit de peste 8.000 de euro/ha!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- NOU: Ghid pentru plantatia ta de Paulownia - o afacere cu radacini viguroase si roade financiare bogate!