Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Duminica se fac planurile pentru toata saptamana. Afla cum!

de Ilinca Dobrescu 04 Aug. 2013 3037
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Asa este! Dumina ne incarcam bateriile pentru saptamana care vine. Si fiecare saptamana trebuie sa fie inceputa in forta maxima, nu cu tanguieli si cu clasicele oftaturi de luni. Toata lumea este deprimata ca este luni. Toata lumea are nevoie de doua cafele in plus doar pentru ca este luni. Lumea este intoarsa pe dos pentru ca este luni si nimeni nu are parte de productivitate si eficienta. Stim, este luni!

Cu toate acestea, mai sunt si oameni care fac de doua ori mai multe lunea, sunt mai zambitori lunea si asta in conditii de maxima organizare si cu un plan de actiune pentru toata saptamana. Acestia sunt cei care se odihnesc incepand cu ora 19:00 vinerea si pana duminica pe la amiaza. De la amiaza incepe perioada in care isi vor planifica saptamana ce urmeaza cu pasi rapizi, in doar cateva ore.

Iata si care sunt aspectele pe care punem accentul pentru o planificare de top a saptamanii care vine:

1. Stabilim ce obiective avem pentru aceasta saptamana. Stabilim sa predam un proiect sau sa finalizam detaliile pentru plecarea in delegatie in Germania.

2. Stabilim ce intalniri de afaceri avem, cu cine, in ce data, care este locatia, despre ce vom discuta, daca mai este nevoie de anumite date si detalii de care sa facem rost pana in ziua cu pricina. Se poate sa fie nevoie de un grafic, de o prezentare luxurianta, de un mic software care sa demonstreze o serie de caracteristici a proiectului pe care dorim sa il elaboram samd. Doar daca puneti pe hartie toate datele problemei, veti intelege daca va lipseste ceva sau daca intalnirea va merge struna.

3. Stabilim la ce conferinte, seminarii, sesiuni de networking si alte evenimente vom participa in aceasta saptamana.

Nu uitati faptul ca trebuie sa investiti in voi in mod constant si ca simplul act de a asculta un mare profesionist dintr-un domeniu de interes pentru voi, inseamna enorm de mult!

Puneti pe agenda toate aceste date si detalii si saptamana este din start, gata sa inceapa mai bine, cu sanse infinit mai mari de a se termina cu reusite notabile!

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: agenda de saptamanaolanificare si organizareplanificare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]