Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook intra pe piata de wearables. Va lansa un ceas inteligent

de Florin Amariei 15 Feb. 2021 5751
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Reteaua de socializare isi diversifica intens operatiunile si incearca sa penetreze cat mai multe categorii de consumatori. Acum planuieste sa lanseze un ceas inteligent.

Surse anonime din cadrul Facebook, citate de The Information, sustin ca gigantul american lucreaza in prezent la un smartwatch, care ar putea fi scos pe piata chiar anul viitor.
 
Smartwatch-ul Facebook va avea un set similar de facilitati cu produsele actuale, urmand sa ofere functii de sanatate si fitness. Acesta va dispune de facilitati de comunicare video, urmand sa poata realiza chat-uri video cu dispozitivele din seriile Portal si Oculus.
 
La baza viitorului smartwatch va sta un sistem de operare bazat pe Android, care este open-source si poate fi modificat de oricine. Insa, nu se stie daca acest sistem de operare va fi Wear OS, al celor de la Google, sau o alta varianta.
 
Facebook nu are un sistem de operare propriu, insa sursele citate sustin ca gigantul american lucreaza la unul. Astfel, exista si varianta ca Facebook sa foloseasca un sistem de operare propriu, bazat pe versiunea open-source de Android.
 
Un smartwatch marca Facebook nu ar trebui sa reprezinte o mare surpriza, Compania americana nu este la primul produs hardware, avand peste 6.000 de angajati care lucreaza la diverse proiecte de acest gen.
 
In 2019, Facebook a cumparat CTRL-Labs, un startup care dezvolta interfete wireless prin care dispozitivele erau controlate prin transpunerea in comenzi a semnalelor electrice emise de creier.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: facebooksmartwatchceas inteligent facebook

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

4 reguli pentru antreprenorii care isi promoveaza afacerile pe Facebook!

de Ilinca Dobrescu
08 Aug 2013
Facebook ajunge sa conteze din ce in ce mai mult pentru toate afacerile, indiferent ca sunt mici firme, ca sunt afacerile unor freelanceri la inceput...

Facebook Offers - Cum folosim noua functie Facebook?

de Matei Antonescu
28 Sep 2012
Facebook a lansat de curand o noua functie disponibila pentru administratorii de pagini de companie. Functia se numeste Facebook offers si permite...

Cum sa intelegi valoarea unui fan Facebook

de Ana Steinberg
21 Mai 2012
Daca te numeri printre majoritatea vanzatorilor sau detinatorilor de afaceri cu care am discutat zilele acestea, probabil te vei intreba care sunt...

Comertul online pe Facebook este in crestere

de Victor Oancea
03 Apr 2012
Doar 1.5 milioane de persoane prefera shopping-ul prin intermediul platformei Facebook dintre cei 850 de milioane de utilizatori si mamele casnice...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]