Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Festivalul Comunitatilor Autosustenabile 2015 - intrare libera!

de Idei de afaceri 09 Nov. 2015 4496
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A patra editie a Festivalului Comunitatilor Autosustenabile va avea loc in perioada 5-6 decembrie 2015, in aceeasi locatie ca si anul trecut, anume sala Lux Divina din Brasov.

Evenimentul va contine, conform organizatorilor "Armonia Brassovia", mai putine prezentari „oficiale”, conferinte si expuneri si mai multe ateliere, mai multa spontaneitate, mai multa comunicare directa.

Intrarea este libera, la fel ca si anul trecut, costurile fiind acoperite prin donatiile celor prezenti, in vederea acoperirii cheltuielilor de organizare. In urma confirmarilor de partipare se va creiona si programul celor doua zile de festival.

Despre comunitatea sustenabila – Armonia Brassovia

Este vorba despre un grup de oameni ce lucreaza la indeplinirea  unui vis comun: traiul intr-o comunitate autosustenabila.

Comunitatea este amplasata in judetul Brasov, in apropierea localitatii Sinca Veche si este compusa din peste 100 de persoane de toate varstele, reprezentand peste 60 de familii.

“Este ceva asemanator unui sat ecologic, dar merge un pic dincolo de acest concept. Incearca sa asigure locuitorilor sai nu doar o viata mai sanatoasa, ci si independenta fata de sistemele economice si energetice actuale.

In plus, comunitatea sustenabila tine cont si de resursele necesare construirii proiectului initial. Iar autosustenabil inseamna nu doar respectul pentru resurse, ci si obtinerea acestora prin mijloace proprii: cob din pamantul propriu, lemn din pomii plantati in cadrul comunitatii, hrana si energie produse de noi,” se arata pe site-ul organizatiei Armonia Brassovia.

Detalii - http://armoniabrassovia.ro/




Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: autosustenabilcomunitate autosustenabilaarmonia brassovia

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]