Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google Assistant va include functii de control parental

de Bianca Tila 15 Nov. 2022 748
Google Assistant va include functii de control parental
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Google vine in ajutorul parintilor. Acestia vor putea limita sau dezactiva aumite functii ale asistentului digital dezoltat de Google. De asemenea, parintii vor avea posibilitatea de a configura o serie de optiuni ale acestuia pentru protectia copiilor.

Compania a anuntat implementarea unor functii de control parental pentru Google Assistant. Cu ajutorul acestuia, parintii vor dobandi mai mult control asupra modului in care cei mici utilizeaza asistentul digital.
 
De asemenea, parintii vor putea configura aplicatiile asociate cu diverse actiuni comandate asistentului. In acest fel, vor putea limita accesul copiilor la stiri si podcast-uri. 
 
Noile modificari implementate dau ocazia si de a restritiona apelurile realizate de copii cu ajutorul asistentului Google, dar si de a gestiona gama de raspunsuri pe care asistentul are voie sa o ofere celor mici.
 
Printre functiile lansate se numara si o facilitate prin care parintii pot limita timpul de folosire al asitentului digital. In acest sens, cei mici nu vor putea folosi Google Assistent dupa o anumita ora.
 
Google Assistent va detine un dictionar special pentru cei mici. In momentul in care este solicitat de un copil, Google Assistent va raspunde folosind cuvintele pe intelesul acestuia.
 
Parintii au ocazia sa aleaga pentru cei mici voci speciale, pe care Google Assistent sa le foloseasca. In acest sens, asistentul va vorbi mai rar si mai expresiv, precum un povestitor pentru a fi mai usor de inteles.
 
In prezent, aceste functii sunt implementate si vor putea fi accesate pe dispozitivele pe care exista Google Assistent.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: google assistentasistent digitalgooglecontrol parentalfunctii copii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Google: Noi facilitati de shopping

de Bianca Tila
03 Nov 2022
Google va implementa noi facilitati in ceea ce priveste shoppingul in paginile motorului de cautare. Astfel, unele produse aflate la reduceri vor fi...

Google implementeaza un nou design

de Bianca Tila
23 Iun 2022
Versiunea de desktop a Google News primeste un nou design, la putin timp dupa lansarea serviciului Showcase in Romania. Google News se bucura de...

Si Apple incepe lupta cu Google. Vor lansa, precum Huawei, propriul motor de cautare

de Florin Amariei
29 Oct 2020
Apple lucreaza la o alternativa Google, chiar daca gigantul online american plateste pentru a fi pe iPhone, iPad si alte astfel de terminale....

Cum e vizibila afacerea ta pe Google si cum iti pastrezi reputatia online impecabila

de Andrioae Ruxandra
25 Mai 2014
Internetul este locul in care consumatorii gasesc in mod virtual toate informatiile de care au nevoie despre un produs, afacere, persoana sau brand....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]