Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google implementeaza un nou design

de Bianca Tila 23 Iun. 2022 1832
Google implementeaza un nou design
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Versiunea de desktop a Google News primeste un nou design, la putin timp dupa lansarea serviciului Showcase in Romania.

Google News se bucura de un design nou pentru versiunea accesata pe desktop din browse-ele web. Aceasta schimbare vine la pachet cu ocazia aniversarii a 20 de ani de existenta.
 
In prezent, serviciul arata mult mai modern si in ton cu versiunea mobila. De asemenea, ofera si mai multe optiuni prin care utilizatorii pot configura continutul ce le este afisat. 
 
Accesul la meniu a fost facilitat printr-un buton albastru ce se afla in dreptul sectiunii "Your Topics". Aici utilizatorii pot alege subiectele in functie de preferinta si ordinea prioritatii acestora. 
 
Noul design vine si cu cateva schimbari, precum mutarea butoanelor sau a sectiunilor. Meniul cu sectunile principale a fost mutat din partea stanga in partea de sus a paginii. Acesta este vizibil si in timp ce utilizatorii deruleaza pagina in jos.
 
Google a mentionat ca a extins sectiunea de verificare a informatiilor. Aceasta se regaseste mai jos in pagina principala, incluzand subiecte verificate de organizatii specializate, unde utilizatorii pot vedea daca anumite stiri sunt reale sau false.
 
Dupa opt ani in care Google News a iesit din Spania din cauza neintelegerilor privind plata publicatiilor, acesta se relanseaza. Acest fenomen are loc dupa ce Spania a pus in practica directiva europeana privind drepturile de autor.
 

Google 

Google este o corporatie americana multinationala. Acesta administreaza motorul de cautare pe Internet cu acelasi nume. Larry Page si Sergey Brin au fondat Google in 1998, in timp ce erau doctoranzi la Universitatea Stanford.
 
Google ofera o metoda simpla de a gasi informatii pe web, cu ajutorul unei baze de date de peste 8 miliarde de site-uri web. 
 
Acesta pune la dispozitie motoare de cautare pentru imagini, carti, bloguri, grupuri de stiri, documente, quizuri si directoare web. De asemenea, contine si jocuri distractive "easter eggs", ce pot fi gasite cautand "Google hacks".
 
Google News este un program gratuit ce prezinta stiri, oferit prin intermediul Google. Acesta selecteaza cele mai interesante date informative provenite de la mii de publicatii, cu ajutorul unui algoritm automat propriu de colectare.
 
Acest serviciu a fost lansat in 2002 si a inceput ca un experiment-test beta pentru mai mult de trei ani. Dupa iesirea din beta din 2006, serviciul a beneficiat de versiuni diferite disponibile in peste 60 de regiuni in 28 de limbi (martie 2012). 
 
Google News urmareste atent peste 4.500 de surse de stiri din intreaga lume. In prezent, acopera aria de articole-stiri ce apar in ultimele 30 de zile pe diverse site-uri de stiri. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: googlegoogle newsdesign nou

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Google Assistant va include functii de control parental

de Bianca Tila
15 Nov 2022
Google vine in ajutorul parintilor. Acestia vor putea limita sau dezactiva aumite functii ale asistentului digital dezoltat de Google. De asemenea,...

Google: Noi facilitati de shopping

de Bianca Tila
03 Nov 2022
Google va implementa noi facilitati in ceea ce priveste shoppingul in paginile motorului de cautare. Astfel, unele produse aflate la reduceri vor fi...

Si Apple incepe lupta cu Google. Vor lansa, precum Huawei, propriul motor de cautare

de Florin Amariei
29 Oct 2020
Apple lucreaza la o alternativa Google, chiar daca gigantul online american plateste pentru a fi pe iPhone, iPad si alte astfel de terminale....

Cum e vizibila afacerea ta pe Google si cum iti pastrezi reputatia online impecabila

de Andrioae Ruxandra
25 Mai 2014
Internetul este locul in care consumatorii gasesc in mod virtual toate informatiile de care au nevoie despre un produs, afacere, persoana sau brand....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]