Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri geniale - Freeosk, vending machine-ul care iti ofera mostre gratuite in schimbul informatiilor dorite

de Maria Nicutar 02 Oct. 2013 5331
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei o mostra gratuita? Se poate daca ai card de loialitate si daca imi poti oferi cateva informatii pe care retailerii cu care am contract le doresc...

In cateva cuvinte, asa ar suna mesajul unui automat de vending pe care il poti intalni in calea ta pe strazile din SUA in viitorul apropiat.

Freeosk este conceput pentru a fi plasat in medii de retail, acolo unde clientii pot sa primeasca rapid o mostra gratuita a produsului dorit. Clientii se servesc cu mostra gratuita prin trecerea cardului de loialitate prin fata scannerului sau cu ajutorul unei aplicatii pe iPhone, noteaza Springwise.

Foarte interesant este ca la mijloc exista strategii de marketing exceptionale, puse in scena cu minim de eforturi materiale. Mostrele reprezinta o povara financiara infima pentru companii, iar automatul isi amortizeaza costurile prin intermediul informatiilor primite de branduri. Acestia au acces la informatiile referitoare la tipurile de clienti care le folosesc mostrele, informatii de care se pot folosi in viitoarele strategii de promovare.

Mai mult, odata utilizate, mostrele au sanse mari sa devina cele mai puternice referinte pentru un brand care urmeaza sa castige noi si noi clienti, in numar deloc neglijabil!

Iata o idee de afacere care merita pusa in practica. Ne gandim la un automat de vending care sa ofere mostre gratuite apartinand mai multor companii doritoare sa isi faca reclama prin intermediul unor tehnici care nu pot da gres. Am avea contract de colaborare cu respectivele companii si sansele de profitabilitate ar fi cu adevarat substantiale.

Ce spuneti? Va simtiti inspirati?

sursa foto: www.thefreeosk.com




Tags: vendingvending mostreafaceri vending mostre

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]