Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Legea preventiei, una dintre cele mai necesare si asteptate legi de catre de mediul de afaceri

de Marinache Paula 10 Ian. 2017 7304
2.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Deputatul PSD Florin Tripa considera ca este vital ca Legea preventiei in mediul de afaceri sa intre in vigoare cat mai curand posibil, de preferinta in primul trimestru al acestui an. Acest act normativ presupune ca, inainte de a se lua o masura punitiva impotriva unei firme, va trebui aplicata o masura de preventie.

'Dupa cum remarca si Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Florin Jianu, componenta de preventie trebuie sa prevaleze in ceea ce inseamna mediul de afaceri si atunci se impune introducerea unei masuri de preventie inainte de a adopta o masura punitiva. Adica, sa ii dai un timp la dispozitie intreprinzatorului din mediul privat sa se conformeze si nu sa actionezi mai intai pe linie coercitiva. Este exact ceea ce nu a inteles Guvernul Tehnocrat, care in ciuda culorii declarat de dreapta a impus constant masuri defavorabile mediului de afaceri. Din pacate, in prezent si in ceea ce priveste vizibilitatea publica mai putin de jumatate din intreprinderile mici si mijlocii din Romania (42%) au o pagina de Internet.

Programul de Guvernare al PSD pune mare accent pe protejarea capitalului autohton iar in acest sens este extrem de important ca IMM-urile romanesti sa beneficieze de o finantare adecvata, eliminandu-se astfel dezechilibrul care exista la ora actuala intre finantarea companiilor mari si IMM-uri.

Pe de alta parte, un ajutor de stat orientat focusat va conduce la cresterea numarului locurilor de munca nou create, a incasarilor la bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale, precum si la majorarea volumului de investitii straine in Romania si a celui de investitii in cadrul regiunilor defavorizate.', declara deputatul PSD Florin Tripa.


Tags: mediu de afacerilegea preventieiflorin jianu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]