Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

LG: Televizoarele primesc suport NFT

de Bianca Tila 06 Sep. 2022 897
LG: Televizoarele primesc suport NFT
3.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

LG lanseaza suport NFT pentru unele din televizioarele pe care le are pe piata. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a cumpara si vinde NFT-uri direct de pe televizoare.

LG a anuntat implementarea suportului pentru bunurile digitale nefungibile pe propriile televizoare. In acest sens, utilizatorii vor putea sa cumpere si sa vanda NFT-uri direct de pe televizor.
 
Televizioarele pe care compania le are la vanzare se pot conecta la piata Hedera, iar bunurile digitale achizitionate pot fi stocate in portofelele digitale Wallypto, dezvoltate de LG.
 
In prezent, suportul pentru NFT-uri este disponibil doar pe televizioarele vandute in SUA. Acestea au la baza sistemul de operare webOS 5.0 sau o versiune mai recenta a acestuia.
 
Momentul lansarii ales de companie nu este cel mai inspirat. Comparativ cu prima parte a anului, interesul oamenilor a scazut masiv pentru NFT-uri.
 
La finalul lunii august, volumul zilnic al tranzactiilor facute pe OpenSea a fost de doar 5 milioane de dolari. In luna mai, au fost tranzactionate zilnic NFT-uri in valoare medie de peste 400 de milioane de dolari.
 

LG Groupe

 
LG este al doilea cel mai mare conglomerat din Coreea de Sud. Aceasta companie activeaza in domeniul electronicelor, telecomunicatiilor, in sectorul bancar si cel al asigurarilor.
 
Compania se bucura de o istorie, fiind fondata in anul 1947 de catre Koo In-Hwoi. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: lglg groupnfttv

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Mediul de afaceri NU este de acord cu plata defalcata a TVA

de Alina Constantinescu
11 Sep 2017
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) a realizat in perioada 8 august - 28 august 2017 o consultare...

Avem TVA de 9%. Ce facem cu el?

de Idei de afaceri
07 Mai 2015
Vestea buna este ca, incepand din iunie se reduce TVA-ul la produsele alimentare, la 9%. Vestea rea, care a prins deja contur, este aceea ca unele...

LG a proiectat ecranul de telefon care bate Galaxy S III si iPhone 4S

de Ilinca Dobrescu
29 Mai 2012
Sud-coreenii de la LG au reusit sa proiecteze un ecran de smartphone care face de rusine Galaxy S III si iPhone 4S, noteaza Capital. Sud-coreeni au...

MARKETINGUL REDUCERILOR: Piata Site-urilor de Reduceri Colective din Romania si Bulgaria in Cifre Medii

de Denisa Andronescu
04 Apr 2011
www.OfertaReduceri.ro, agregator de oferte ale site-urilor de reduceri colective, a realizat si prezentat publicitatii un studiu in perioada 1...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]