Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Olympus a pus pe piata iaurtul cu 0% grasime

de Adela Simonescu 19 Iul. 2013 5772
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In 2011, Olympus intra pe piata cu faimosul iaurt grecesc. Anul acesta, marele producator de lactate lanseaza un nou produs care promite foarte mult. Este vorba despre iaurtul grecesc cu 0% grasime.

Mai mult, Olympus lanseaza si iaurturile grecesti cu 2% si 10% grasime, ambele disponibile si la gamaj de 350 g, noteaza Agromonitor.

Olympus a deschis un segment impresionant pe piata romaneasca, odata cu introducerea iaurturilor grecesti, iaurturi fabricate in unitatea de productie de la Halciu, Brasov, mai noteaza Agromonitor.

"“Iaurtul grecesc cu 0% grasime se adreseaza consumatorilor care vor sa savureze gustul unic al acestui sortiment, dar in acelasi timp urmaresc si o alimentatie saraca in grasimi. In acest sens, observam ca românii urmeaza tendinta internationala de pe pietele mature precum SUA si Marea Britanie de a consuma din ce in ce mai mult iaurt grecesc. De aici si decizia noastra de a produce iaurturile grecesti cu 2% si 10% grasime si in ambalaj de 350 g.", a explicat Ilias Pliatsikas, directorul general Olympus Romania.

Cat despre iaurtul grecesc, interesant de retinut este faptul ca se produce in mod diferit fata de iaurtul simplu. Gustul poate fi asemanator, insa lucrurile nu stau la fel deloc. Spre exemplu, pentru producerea unui kilogram de iaurt grecesc este nevoie de o cantitate estimativa de 3 litri de lapte. In acelasi timp, pentru producerea unui litru de iaurt simplu, este nevoie de un singur litru de lapte, noteaza Agromonitor.

sursa foto: www.olympusdairy.ro


Tags: iaurtiaurt grecescolympusolympus 0% grasimeiaurt 0% grasime

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]