Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 greseli cand incepi o afacere!

de Matei Antonescu 02 Dec. 2013 2596
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Inainte sa incepi o afacere, cel mai inspirat pas este sa studiezi greselile cele mai comune pe care oamenii de afaceri le comit. Unii antreprenori subestimeaza necesarul de capital financiar si altii apuca sa se laude tuturor cunoscutilor ca au un business si sunt gata sa isi ofere serviciile pro-bono!

1. Nu planifici prea mult? Vrei sa fii spontan si sa traiesti viata din plin? Vrei sa fii mereu surprins si sa iei lucrurile din mers, dupa cum vin?

Poti sa faci acest lucru insa nu atunci cand la mijloc este un proiect la care tii cu adevarat! Nu subestima nevoia de planificare a afacerii tale pentru ca te-ai putea trezi, mai rapid decat iti imaginezi, ca ai ramas fara afacere.

De la bun inceput, mizeaza in mod intensiv pe planificare impreuna cu o serie cat mai larga de profesionisti. Consulta un specialist in contabilitate si pe cineva cu studii juridice. Discuta cu un specialisti in HR si chiar cu un profesionst din marketing. Fiecare profesionist te poate ajuta sa pui cap-la-cap cele mai importante aspecte de care sa tii cont cand iti pui la punct afacerea si planul de afacere!

2. Nu pui accent pe strategiile de marketing. Nu crezi in marketing? Vom repeta aceasta intrebare, pentru siguranta maxima: NU CREZI IN MARKETING? Este timpul sa deschizi bine ochii si sa realizezi ca niciun produs, indiferent cat de bun este, nu se va vinde de la sine.

Este nevoie de promovare pentru ca un produs sa fie ridicat de pe raft si dus in cosul de cumparaturi! Alege strategiile potrivite pentru a-ti putea promova afacerea in mod eficient. Din nou, la acest capitol ai nevoie de profesionisti!

3. Nu tii cont de analize, statistici, documente oficiale si rezultate oferite de firmele de cercetari. Exista numeroase firme, companii, publicatii si organizatii care ofera statisitici si analize bine puse la punct, bine documentate. Cu alte cuvinte, rezultatele cercetarilor sunt deja la dispozitia ta.

Tu trebuie doar sa le valorifici inainte sa incepi sa investesti in domeniu. Banii tai vor fi cheltuiti mai inteligent daca intelegi unde, cum si cand sa ii investesti si care sunt miscarile cele mai neinspirate.

Evident, la dispozitia ta, cu minime eforturi, gasesti o serie redusa de analize. Pentru profunzime adevarata in cadrul segmentului de audienta-tinta de care esti interesat, va trebui sa investesti capital financiar. Aceste investitii sunt printre cele mai importante pentru ca afacerea sa aiba un curs corect de la bun inceput!


Mult succes si afaceri cat mai profitabile!


sursa foto: www.freegreatpicture.com




Tags: greseli afacerigreseli in afaceriafaceri greseli

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]