Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 strategii de marketing pentru mica ta afacere!

de Maria Nicutar 14 Ian. 2014 2892
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Micile afaceri vor fi mereu pe primul loc in topul atractiilor antreprenorilor si investitorilor in perioade de criza economica si nu numai. In mod clar, o mica afacere reprezinta o gema inca neslefuita, o suma incredibila de oportunitati de dezvoltare si profitabilitate, o mare de sanse ce asteapta sa fie prinse si valorificate.

Pentru cei care doresc sa isi promoveze micile afaceri, iata cele mai importante 6 strategii de marketing:

1. Folositi-va produsul/ serviciul!
Daca vreti sa va promovati produsele/ serviciile, este esential sa fiti cei mai puternici ambasadori ai brandurilor voastre.

Sunteti designeri vestimentari si vreti sa va faceti reclama? Nimic mai potrivit si mai eficient decat sa va purtati creatiile cu mare stil.

2. Discutati mereu despre afacerile voastre, despre produsele de succes din portofoliul business-ului, despre viitoarele produse si servicii care va vor completa gama deja existenta.

Nicio alta forma de promovare nu se bucura de un nivel de succes mai considerabil ca vorba din gura in gura. De aici si strategiile de marketing WOM - Word Of Mouth Marketing. Cu alte cuvinte, din gura in gura, se transmit cele mai tari si credibile mesaje de promovare.

3. Folositi-va de social media si de blogging. Cand afacerile sunt mici, bugetele sunt extrem de mici si noi stim acest lucru. Majoritatea au deja afaceri mici si cu totii cunoastem sentimentul ca banii nu sunt niciodata de ajuns si ca am putea mereu sa tragem de plapuma sa ajunga peste tot, sa acopere toate nevoile inerente start-ului si administrarii/ dezvoltarii afacerii.

Cu toate acestea, si cu bani putini putem obtine rezultate notabile. Pentru asta avem nevoie de social media si de blogging. Aceste medii reprezinta surse incredibile de clienti potentiali si de clienti activi. Chiar daca nu veti avea rate de incasare care sa urce pana in tavan, cu siguranta va veti consolida imaginea si reputatia de care aveti nevoie pentru o investitie de viitor.

Sa aveti succes si afaceri mici profitabile!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: afaceri miciafaceri mici marketingstrategii de promovare afaceri micipromovare afaceri miciafaceri mici in 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

6 reguli de aur pentru marketing in afaceri mici!

de Ilinca Dobrescu
17 Dec 2013
Afacerile mici nu sunt mai putin importante atunci cand discutam despre marketing si strategiile de promovare necesare pentru succesul acestora....

Idei de afaceri mici si cu bani putini: Proiectarea cartilor de vizita!

de Ilinca Dobrescu
21 Sep 2012
Din categoria de idei de afaceri mici si cu bani putini vine si aceasta idee de a proiecta carti de vizita. Sa recunoastem faptul ca nu pare mare...

4 reguli esentiale in marketing pentru afaceri mici!

de Maria Nicutar
31 Iul 2012
Se spune ca orice produs, cat de slab calitativ ar fi, daca beneficiaza de strategiile potrivite de marketing poate fi promovat cu succes catre...

10 legi de aur pentru marketing eficient in afaceri mici!

de Ilinca Dobrescu
28 Apr 2012
Unele afaceri mici se vor dovedi mult mai profitabile decat multe afaceri complexe, cu angajati numerosi si investitii serioase de capital. Totul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]