Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Trucuri de networking pentru antreprenorii tineri
In cele sase luni de cand sunt fondatorul companiei non-profit MADE Microfinance, un program ce ofera servicii financiare persoanelor care nu se califica pentru imprumuturi bancare, am realizat adevarata valoare a networking-ului.
Avand in vedere ca sunt un antreprenor tanar si nu am multa experienta in domeniu, aceste contacte m-au ajutat sa ma propulsez la inceput.Ghid practic Realizarea de sapun natural
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Incepand de la angajarea de personal pana la gasirea unor mentori, totul a fost realizat cu ajutorul acestor contacte. Cu cat este mai puternica reteaua de contacte, cu atat dispui de mai multe resurse.
Perioada facultatii este cea mai propice pentru a-ti forma o retea de contacte. Daca ai nevoie de ajutor pentru inceput, uite cateva sfaturi:
Intra in cont act cu liderii din jurul tau.
Pentru a avea o afacere de succes, angajatii tai trebuie sa functioneze la capacitate maxima – in special primii care sunt angajati. Totusi poate fi dificil sa gasesti oamenii potriviti pentru a-ti construi echipa. Alti studenti lideri pot fi de folos. Acestia au luat deja initiativa si au propriile proiecte, cluburi in derulare.
Exista totusi si obstacole in derularea acestui proces. Acesti studenti pot fi ideali pentru angajare, insa avand propriile proiecte exista posibilitatea ca acestia sa nu mai aiba timpul necesar implicarii in afacerea ta.
Pentru a rezolva aceasta dilema, ai putea, de exemplu, sa ii soliciti in directia in care ei ar putea sa devina cei care, indirect, iti promoveaza brandul si afacerea.
Gaseste cluburi studentesti care au scopuri comune cu compania ta.
Conducerea administrativa a unui club studentesc este mereu interesata de modalitati noi de promovare a misiunii clubului. Un parteneriat cu un club studentesc care are misiunea comuna cu a companiei tale se poate dovedi a fi eficienta. Este o relatie de castig reciproc, deoarece ajuta la dezvoltarea ambelor organizatii prin promovare comuna.
Obtine sustinerea institutiilor.
Unii spun ca perioada studentiei este cea mai buna pentru a incepe o afacere, deoarece ai la dispozitie resurse si putine responsabilitati. in functie de facultatea pe care o urmezi foloseste-te de oportunitatile pe care aceasta ti le ofera.
Gaseste un profesor care te poate ajuta sa stabilesti contacte in interiorul domeniului tau.
Universitatile sunt recunoscute ca fiind o modalitate de promovare a noilor candidati pe piata muncii, acelasi lucru ar trebui sa se intample si in cazul tinerilor antreprenori.
Daca universitatea pe care o urmezi iti va sustine afacerea, vei avea parte de marketing eficient, de asemenea, vei fi pus in contact cu persoane care te pot ajuta sa iti dezvolti afacerea. In mediul universitar, ai sanse mai mari sa intalnesti un mentor cu multa experienta.
Articole conexe
Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile
de Bianca TilaCifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,8%
de Bianca TilaAfaceri de sezon. Decoratiuni pentru Craciun
de Idei de afaceriStand mobil de sucuri naturale. Afaceri sanatoase
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit