Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un make-over serios pentru afacerea ta, in pasi mici!

de Victor Oancea 16 Iul. 2013 3081
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ce ne dorim cel mai mult este sa lasam intotdeauna impresia perfecta. Poate ca nu toti ne plac si sincer cred ca am ajunge tare rau daca am incerca sa ii multumim pe toti. Nu ai cum si este o pierdere totala de timp si de energie. Insa atunci cand ai un business, este incredibil de important ca afacerea si proiectele tale sa fie intotdeauna sustinute de o imagine puternica.

In mediul de afaceri, fara imagine nu ai ce sa faci, nu exista sanse de reusita in niciun fel de aspect. Crezi ca vei reusi sa cooptezi un partener de afaceri daca nu detii o imagine puternica, serioasa, daca nu inspiri incredere, daca nu ai parte de o reputatie solida? Sansele tale sunt egale cu ZERO.

Si exact la fel se intampla pretutindeni. Clientii cumpara din magazinele care le inspira incredere, de la comerciantii pe care ii simpatizeaza si in care pot simti ca ar avea incredere, chiar daca poate ca ii cunosc de doar 2 minute!

Si pentru ca acest lucru sa se intampla, pentru ca imaginea noastra si a afacerii noastre sa fie mereu la intaltime, noi mizam pe 3 strategii esentiale:

1. Calitate peste tot si in orice aspect!
Clientii care intra intr-o banca si se aseaza pe scaune care stau sa cada cu ei, cu siguranta nu isi vor plasa aici depozitele banesti! La fel se intampla si cand intram intr-o brutarie in care rafturile par lipite cu clei, intr-o cofetarie in care ni se servesc prajiturile alaturi de lingurite din metal coclit sau cand mergem la un restaurant in care fetele de masa parca au fost folosite la sters pe jos.

Imaginea face totul prin prisma calitatii tuturor obiectelor din magazinele voastre, din unitati, de la cel mai neinsemnat aspect si pana la cel mai important detaliu!

2. Angajati fericiti, multumiti, entuziasti, motivati! Angajatii nefericiti reprezinta un alt semn ca nu poti avea mare incredere intr-o afacere. De aceea ne rugam angajatii sa isi lase problemele acasa si la munca sa afiseze o imagine cat mai placuta. Vrem sa serveasca clientii cu maxim de entuziasm, sa raspunda prompt la intrebarile acestora, sa caute sa rezolve orice problema de care clientii s-ar putea lovi!

3. Design gandit si realizat de profesionisti! Designul conteaza mai mult decat ne imaginam. Brosurile bine gandite reusesc sa aiba rate de conversii uimitoare. La fel se intampla si cand discutam despre designul unui site, design-ul unei locatii offline, design-ul uniformelor purtate de angajati si nu numai!

Pur si simplu exista anumite modele de design care functioneaza, care dau impresia perfecta, care determina potentialii clienti sa devina clienti cu toata increderea!

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: afacereafaceridesign afaceridesign afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,8%

de Bianca Tila
13 Apr 2023
In primele doua luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie a crescut, comparativ cu perioada asemanatoare a anului trecut, in termeni...

Afaceri de sezon. Decoratiuni pentru Craciun

de Idei de afaceri
04 Dec 2023
Iti doresti sa creezi pentru familia si copiii tai o atmosfera de neuitat cu ocazia sarbatorilor de iarna? Esti talentat si creativ si vrei sa faci...

Stand mobil de sucuri naturale. Afaceri sanatoase

de Idei de afaceri
02 Nov 2022
Pe aleile parcurilor bucurestene (Cismigiu, Carol, tineretului etc.) intreprinzatori ingeniosi desfasoara o afacere extrem de simpla si de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]