Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa iti imbunatatesti afacerile? Angajeaza personal tanar in mod constant!

de Maria Nicutar 18 Oct. 2012 2610
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Angajarile reprezinta un tabu extrem in zilele noastre. Incercam sa reducem numarul angajatilor si sa incercam sa facem tot ce putem cu resursele de care dispunem acum, cu oamenii pe care ii avem si pe care incercam sa mizam cat mai mult, sa ii valorificam cat mai mult.

Cu toate acestea, sa privim lucrurile si din alta perspectiva. Ce se intampla cand alegem sa ii muncim pe cei ramasi? Ce se intampla cand nivelul de munca se mareste in mod constant si cand timpul de lucru ramane acelasi? Ce se intampla cand aceiasi oameni se ocupa de un proiect timp de luni de zile, ani de zile?

Nu cumva lucrurile incep sa devina usor "prafuite"? Nu cumva incepe totul sa devina rutina si de aici dispare si elementul surpriza de care avem atat de multa nevoie? Mai ramane vreun dram de originalitate, vreun pic de creativitate?

Asa ca solutia pe care v-o propun este sa continuati angajarile, chiar daca la pas mai domol. Cooptati personal tanar, mai presus de orice. Chiar daca stim faptul ca angajatii mai in varsta sunt si cei cu experienta mai multa, noi avem nevoie de acel aer proaspat, de acel entuziasm de care un incepator poate sa dea dovada in mod vizibil.

In mod real, angajatii noi sunt cei care vin in echipe si pun intrebari, rascolesc situatia existenta, pun sub semnul intrebarii strategiile deja existente, schimba procese, au initiativa si doresc sa se afirme. Acestia sunt cei de care orice afacere are nevoie, o veritabila gura de aer proaspat pentru afacerile din 2012 si 2013.

Desigur, recomandabil este ca aceste angajari sa nu modifice statusul echipelor deja existente. Nu incercati sa taiati din echipe pentru acest adaos binevenit. Lasati-va angajatii cu vechime sa se "contagieze" de la cei noi si pe cei noi sa invete de la cei care deja stiu totul despre afacerile dvs.


Mult succes!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: personal tanarangajati tinerientuziasm angajati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]