Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Youtube testeaza un produs pentru jocuri online

de Bianca Tila 26 Iun. 2023 88
Youtube testeaza un produs pentru jocuri online
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

YouTube testeaza la nivel intern un produs pentru jocuri online, conform unui e-mail trimis angajatilor companiei-mama Google.

Testarea la nivel intern se refera la faptul ca angajatii au fost invitati sa inceapa noul produs, numit "Playables". Jocurile disponibile pentru testare includ titluri precum jocul arcade Stack Bounce.
 
In acest sens, jocurile pot fi jucate pe site-ul YouTube pe browsere web sau prin intermediul dispozitivelor care ruleaza sistemele mobile Android al Google si iOS al Apple.
 
Jocurile au fost de multa vreme un punct de interes, potrivit purtatorului de cuvant al YouTube. In plus, compania experimenteaza cu noi functii si nu are "nimic de anuntat in acest moment".
 
Gazduirea de jocuri online pe YouTube face parte din eforturile CEO-ului Neal Mohan de implicare in noi domenii de crestere, avand in vedere cheltuielile pentru publicitate.
 
YouTube este un loc popular pentru utilizatori, mai ales pentru a transmite in flux jocuri si a viziona filmari ale jocurilor transmise in direct.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: youtubejocuri onlinetestare interna

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

YouTube lanseaza facilitati noi pe desktop

de Bianca Tila
07 Aug 2023
Abonatii YouTube Premium pot utiliza noua facilitate de streaming "1080p enhanced" si pe desktop-uri, dupa lansarea pe mobil. In urma cu patru...

YouTube a obtinut peste 15 miliarde de dolari doar din publicitate

de Florin Amariei
04 Feb 2020
Publicitatea pe care utilizatorii platformei o vad a adus YouTube peste 15 miliarde de dolari intr-un singur an. Pentru prima oara in 14 ani de...

Cum poti face bani pe YouTube ascultand muzica ta preferata

de Andrioae Ruxandra
17 Iul 2014
Site-ul YouTube este accesat de mai mult de un miliard de oameni pe luna, si asta inseamna o audienta extrem de mare. Daca vrei sa faci bani online,...

Youtube poate concura cu Indiegogo si Kickstarter

de Alexandra Popescu
29 Iun 2014
Zilele acestea, Youtube a relevat o serie de noi caracteristici pentru creatorii si consumatorii site-ului, incluzand introducerea videoclipurilor de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]