Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

11 modalitati prin care va puteti invinge competitorii!

de Adela Simonescu 22 Aug. 2011 4278
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cum ne invingem competitorii? Ce si cum facem sa ii lasam cu buza umflata? Ce efecte trebuie sa dam produselor si serviciilor noastre pentru a atrage clientii si a-i determina sa ne ignore concurentii din afaceri? Iata cateva intrebari care ne macina serile si dimineatile, intrebari care ne dau cea mai mare bataie de cap, intrebari pentru al caror raspuns am plati foarte multi bani fiindca raspunsul la aceste intrebari este singurul in masura sa ne rezolve problemele din lupta contra competitiei.

Iata cateva modalitati prin care puteti sa va aduceti avantaje majore in afacerile dvs, avantaje care sa intreaca calitatea si setul de beneficii adus de produsele sau serviciile lor:

1.    Tot ce se poate produce in mod organic este un produs mai avantajos si cu sanse mai mari de a fi cumparat. La fel stau lucrurile si in cazul produselor home-made, cu produsele cu extracte naturale, de plante, cu produsele care promoveaza sanatatea consumatorului.

2.    Tot ce nu este testat pe animale detine sanse mai mari sa fie achizitionat.

3.    Un program cu publicul care sa fie mai avantajos, mai indelungat este un avantaj real. Daca stiti ca toti competitorii dvs isi deschid magazinele la 9 dimineata si le inchid la 21, dvs puteti sa lasati un program de la 8 dimineata si pana la 22 seara. De asemenea, daca ceilalti concurenti din afaceri nu ofera suport pentru public si nu isi deschid magazinele sau punctele de lucru duminica, dvs o puteti face si clientii vor tine minte acest lucru data viitoare cand vor dori sa isi faca cumparaturile fara sa isi asume riscul de a gasi usile magazinelor inchise.

4.    Produsele si serviciile aprobate de o organizatie respectata si cu renume de top sunt produse vazute cu ochi buni si cumparate cu o mai mare disponibilitate chiar si cand pretul lor de vanzare este mai ridicat.

5.    Oferiti servicii de livrare gratuite si deja discutam despre afaceri profitabile.

6.    Oferiti cadouri si reduceri de pret mai des decat competitorii dvs.

7.    Oferiti mai multe optiuni de plata si chiar optiunea de a plati in rate.

8.    Serviciile de customer service care exced asteptarile clientilor va asigura succesul in afaceri.

9.    Efectuati activitati caritabile!

10.    Activitatea condusa la locul de munca trebuie sa denote profesionalism. Orice sarcina apartinand oricaui angajat trebuie sa dea aceasta imagine si sa consolideze reputatia afacerii dvs.

11.    O varietate mai mare de produse si servicii, culori si marimi mai multe, produse in cantitati mai mici sau mai mari, variante pentru diabetici, pentru cei in varsta, pentru copii samd stau la baza unei afaceri foarte promitatoare.




Tags: afaceri de successucces in afacericompetitia afacericompetitoriconcurenta

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri de succes. Strategia de resurse umane

de Idei de afaceri
26 Oct 2023
Strategia de resurse umane este ansamblul structurat al activitatilor de resurse umane prin care o firma urmareste sa-si indeplineasca obiectivele...

Concurenta. Plan de business

de Idei de afaceri
16 Aug 2022
Concurenta este formata din concurenti directi primari, concurenti secundari, concurenti indirecti si concurenti potentiali. Toti acestia trebuie...

Top 5 afaceri de succes pe care le poti incepe daca esti pasionat de sport

05 Mai 2021
Pasiunea pentru o activitate, un sport sau un obiect poate reprezenta o idee de succes de afacere, mai ales ca, orice munca facuta din placere si...

10 sfaturi utile pentru un plan de afaceri de succes

de Alina Constantinescu
09 Dec 2020
A face afaceri inseamna in primul rand sa iei decizii. Nu poti pleca in necunoscut, trebuie sa cunosti in detaliu piata, clientii, competitorii. Un...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]