Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
3 elemente vitale intr-un plan de afaceri destinat unui potential investitor
Un plan de afaceri serveste multor scopuri si obiective. Realizam faptul ca nu vom fi niciodata in stare sa atragem un partener de afaceri, un investitor, un credit bancar sau finantare prin intermediul fondurilor europene fara existenta unui plan de afaceri bine pus la punct.
Iata si elementele vitale pe care trebuie sa punem accent in cadrul unui plan de afaceri pe care mizam pentru atragerea unui investitor dispus sa ne sustina din punct de vedere financiar:Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
1. Idei de afaceri viabile si produse de top. Investitorii doresc sa un plan de afaceri care sa puna accentul principal pe ideea in care urmeaza sa investeasca capital banesc. Ideea contureaza produsul si acesta trebuie sa fie unul pentru care sa existe deja un nivel inalt de cerere sau potential solid de proiectare a cererii. De multe ori venim pe piata cu produse inovative, originale, nemaintalnite. Toate trebuie sa se adrese unei audiente tinta cu un grad ridicat de disponibilitate de achizitionare.
2. Echipele de lucru. Investitorii aloca capital banesc in sustinerea unei idei de afaceri, in valorificarea unui produs si, nu in ultimul rand, in oameni. Investitorii doresc sa stie ca banii lor sunt pe mainile unor profesionisti, pe mainile unor persoane care stiu ce au de facut, cum vor actiona, pe ce strategii trebuie sa mizeze pentru a transforma o investitie intr-una inalt profitabila. Asigurati-va ca detineti un plan de afaceri care pune accentul pe echipele dvs de lucru, de la directori, la manageri, la experti si consultanti, la subordonati profesionisti.
4. Nu in ultimul rand, un plan de afaceri care sa va aduca un investitor trebuie sa centreze nivelul profitabilitatii proiectului in care se va investi capitalul in cauza. In cazul in care nu sunteti bine pus la punct cu cifrele si statisticile necesare este cazul sa cooptati un specialist. Un plan de afaceri castigator trebuie sa vina cu date realiste, obiective, cu statistici si analize, studii bine alcatuite. Toate acestea sunt instrumentele care vor permite unui investitor sa ia o decizie cat mai corecta.
Articole conexe
Plan de afaceri florarie. Cum incepi o afacere cu flori de vanzare
de Bianca TilaPlan de afaceri cofetarie: Cum iti poti transforma pasiunea intr-un business profitabil
de Bianca TilaPlan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii
de Bianca TilaINS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit