Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
3 oportunitati de afaceri in agricultura, in 2014, in Romania!
Detinem deja cateva oportunitati de afaceri in agricultura, in 2014, in Romania. Evident, sunt oportunitati cu mare potential de profitabilitate si cu multiple cai de dezvoltare, atunci cand ajung pe mainile antreprenorilor potriviti.
Iata 3 oportunitati de afaceri in agricultura, gata sa fie valorificate in Romania, cat mai curand, in 2014:Cultura de sofran
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Cultura castravetelui anti-diabet
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
1. Oportunitati de afaceri in agricultura, in 2014: Aronia.
Aronia (Aronia melanocarpa) mai poarta numele de scorus si este un arbust fructifer care ne atrage atentia din ce in ce mai mult. Un motiv principal este cel referitor la trendul ascendent pentru nivelul de cerere al tuturor produselor pe baza de aronia. De la sirop natural, la tincturi si ceaiuri, de la fructe deshidratate si pana la creme si lotiuni pe baza de extract din aronia, totul se vinde la preturi extrem de atragatoare.
2. Oportunitati de afaceri in agricultura, in 2014: Cultivarea porumbului dulce. Porumbul dulce se cultiva pentru semintele imature (stadiul lapte-ceara) care, fierte, constituie un excelent desert sau sunt utilizate in completarea unor salate sau manacaruri specifice. Se realizeaza si conserve cu porumb zaharat sau sub forma de boabe fierte sau se stiulete imatur. Se mai poate consuma si copt pe jar.
Si la noi in tara, porumbul dulce tinde sa inlocuiasca rapid mai vechea traditie a porumbului fiert, acesta fiind realizat din stiuletele imatur al porumbului-cereala.
3. Oportunitati de afaceri in agricultura, in 2014: Cultivarea coacazelor. Nici coacazele nu se bucura de o cerere mai scazuta. Coacazele sunt fructe cu valori nutritive ridicate, fructe valoroase si pe care le gasim rar si la preturi destul de piperate.
Fructele se folosesc pentru prepararea sucurilor, siropurilor, lichiorurilor, dulcetei, compoturilor, pletelei, marmeladei, vinurilor tonice etc. Din fructe, frunze si ramuri, se prepara ceaiuri si medicamente pentru afectiuni grastrointestinale, reumatismale, guta, artrita, diaree si afectiuni cardiace.
sursa foto: www.freegreatpicture.com
Articole conexe
Plan de afaceri florarie. Cum incepi o afacere cu flori de vanzare
de Bianca TilaPlan de afaceri cofetarie: Cum iti poti transforma pasiunea intr-un business profitabil
de Bianca TilaAfacere cu lemn: Cum infiintezi un business in industria lemnului
de Bianca TilaPlan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit