Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 Principii de baza pentru o afacere in domeniul frumusetii

de Camelia Diaconu 04 Mar. 2020 8238
4.75 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fie ca vorbim despre un salon de infrumusetare sau comercializarea produselor de infrumusetare, afacerile din domeniul beauty au un potential urias de crestere, avand in vedere cererea tot mai mare din partea publicului. Intr-un timp relativ scurt iti poti creste afacerea in industria beauty, insa trebuie sa respecti cateva principii. Iata care sunt acestea!

Domeniul beauty este unul extrem de ofertat daca ne referim strict la serviciile pe care le poate oferi. Saloane de infrumusetare cu servicii destinate exclusiv femeilor, saloane de infrumusetare pentru nevoile barbatilor, comercializarea produselor de beauty sau, de ce nu, chiar fabricarea produselor de ingrijire, toate fac parte dintr-o arie de business extrem de importanta. Pentru ca vorbim despre servicii si produse consumabile, o afacere in domeniul frumusetii are propriile reguli, pe care orice antreprenor trebuie sa le cunoasca si sa le respecte. Iata care sunt acestea:

 
Publicul tinta. Inainte de inceperea oricarei afaceri in acest domeniu, trebuie sa te asiguri ca iti cunosti publicul tinta. Cui vrei sa te adresezi? Ai un salon de infrumusetare destinat exclusiv femeilor ori sunt servicii destinate si barbatilor? Trebuie sa stii ca publicul saloanelor de infrumusetare este intotdeauna la curent cu noutatile, iar daca nu te ridici asteptarilor, afacerea ta nu va avea sanse de crestere. Serviciile pe care alegi sa le promovezi trebuie sa fie mereu cu un pas inaintea cererii clientilor, pentru a-ti asigura succesul.

Astfel ca, daca ai inclus in pachetele de promovare si ingrijirea parului, spre exemplu, vino cu cateva pachete speciale de tratament care sa atraga si mai mult atentia publicului.

 
Grija pentru clienti. Ma mult decat in orice alt business, grija pentru clienti este aspectule esential pe care trebuie sa il respecti. Produsele pe care le folosesti trebuie sa fie de calitate superioara, certificate si autorizate. Dincolo de orice rezultat final pe care il obtii, imaginea unui salon de infrumusetare trebuie sa fie impecabila. Un salon este locul destinat relaxarii, iar daca experienta nu este in avantajul clientului, acesta va refuza sa se mai intoarca la tine.

 
Angajatii. Resursa umana este punctul cheie al oricarui business. Pana la urma, angajatii sunt cei care iti cresc afacerea, dar si care iti construiesc imaginea brand-ului. Pentru o afacere in domeniul frumusetii, echipa nu trebuie aleasa la intamplare, ci doar in urma unor competente solide. Echipa este motivul pentru care clientii se intorc intr-un salon.

 
Aspectul business-ului. Promovand frumusetea, design-ul propriului spatiu de lucru trebuie sa fie impecabil.  Totul trebuie stabilit pana la ultimul detaliu, deoarece intr-o afacere de acest gen, design-ul reprezinta cartea ta de vizita.

 
In cele din urma, indiferent de domeniul de activitate, succesul intr-o afacere apare atunci cand investesti in preferintele publicului.


Tags: salon de infrumusetareafaceri in domeniul beautyafaceri in salon infrumusetare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 10 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]