Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 intrebari pe care trebuie sa le pui in privinta produselor tech

de Alexandra Popescu 26 Iul. 2014 2710
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cum tehnologia este noul trend al zilelor noastre, nimeni nu isi doreste sa nu o foloseasca. Sunt multe branduri care apeleaza la tehnologie doar pentru faptul ca este un trend. In goana dupa clasarea pe primul loc, brandurile construiesc produse fara a acorda timp intelegerii nevoilor oamenilor sau considera ca detaliile importante vor marca lansarea unui produs pentru un consumator.

 
Inainte de crearea unui produs, exista un prototip, iar pentru acesta exista 5 intrebari pe care brandurile trebuie sa le adreseze audientei lor. Odata ce raspunsurile sunt obtinute, companiile producatoare vor fi mai bine informate in ceea ce priveste construirea unei experiente mai bune. 
 
Iata cele 5 intrebari care trebuie adresate consumatorilor in privinta produselor tehnologice:
 
1. Care sunt punctele lor slabe?
Oamenii cauta produse care le impartasesc o nevoie specifica in viata lor. Asa ca nici produsele tehnologice nu fac exceptie. Asigura perceptia nevoilor audientei tale aliniata cu nevoile lor reale. Construieste in timp desfasurarea activitatii de cercetare si implica publicul in verificarea prototipurilor. Daca sari acest pas, vei crea un produs pe care clientii nu vor dori sa il foloseasca.
 
2. Cum s-au prabusit celelalte solutii deodata?
Piata de wearables este intr-un stadiu timpuriu, insa analiza produselor de pe piata de astazi poate aduce perspective pentru noi produse. Foloseste evaluari negative si recenzii ale produselor existente pe piata pentru a genera idei pentru altele viitoare. Examineaza prin evaluari si recenzii ale wearable-urilor pe site-urile de e-commerce pentru a explora defecte in hardware-ul si software-ul produsului.
 
3. Care sunt tiparele de tehnologie ale consumatorilor?
Odata ce ai stabilit audienta, trebuie sa acorzi timp intelegerii a ceea ce le place si le displace in materie de tehnologie. Are publicul tau o aversiune pentru tehnologie sau sunt cei care o adopta primii? 
 
4. Cum se vor agata de produs?
Stiind cum audienta intentioneaza sa foloseasca produsul, va urma un drum lung catre construirea acestuia in mod corespunzator. Trebuie sa stii ce planuri are publicul cu aparatul. Nu trebuie sa iti pierzi timpul adaugand caracteristici inutile produsului daca stii ca acestea nu vor fi folosite.
 
5. Ce ii va determina sa cumpere?
Chiar daca nu este la fel de importanta ca celelalte intrebari, stiind care sunt caracteristicile inacceptabile ale produsului poti primi informatii incredibil de utile. 
Invinge eticheta de pret estetica? Functioneaza toate? Sa intelegi ceea ce vad consumatorii este foarte important, iar construirea dispozitivului pentru a te adresa lor iti va ajuta echipa la realizarea produsului. 
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: afaceriproduse techtehnologiebrandconsumatoriintrebari produse techsfaturi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

INS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere

de Bianca Tila
22 Nov 2023
In primele noua luni ale acestui an, afacerile din comertul cu ridicata s-au majorat cu 1,4%, ca serie bruta fata de intervalul similar din 2022,...

Planul de afaceri pentru o pizzerie. Ce NU trebuie sa lipseasca dintr-un plan de afaceri eficient

de Bianca Tila
14 Nov 2023
Succesul unei afaceri este determinat de eficienta planului de afaceri. O schita de inceput ghideaza pasii si strategiile necesare pentru o pizzerie...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]