Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
6 reguli pentru succesul in micile afaceri
De multe ori, afacerile mici sunt percepute ca ramanand asa pentru totdeauna si de si mai multe ori sunt gandite in aceste fel chiar de antreprenorii care le demareaza. Acest lucru nu trebuie sa se intample si afacerile mici trebuie conduse in asa fel incat sa se creeze noi oportunitati de dezvoltare cu fiecare ocazie si in orice directie se poate. Intotdeauna, afacerile care stagneaza, dispar si este nevoie de o stare continua de imbunatatire pentru succes.
Intr-adevar, in afaceri nu sunt permise stari moarte, de pauza de inovatie sau lipsa de imbunatatiri. Este nevoie ca fiecare zi sa fie una profitabila pentru intreaga afacere, fiecare zi trebuie sa mai inscrie un profit sau un succes considerabil.Cultura castravetelui anti-diabet
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Iata 6 reguli pentru succesul micilor afaceri:
1. Porniti afacerile pe picior mic, dar ganditi departe si in termeni uriasi. Cu alte cuvinte, demarati si conduceti-va afacerile in directiile in care vedeti oportunitati de augumentare a profitului.
2. Specializati-va afacerile pe nisele profitabile. Este vital sa va alegeti o nisa si sa realizati productii sau sa comercializati produse si servicii catre un anumit segment de consumatori. O firma mica cu resurse putine la dispozitie poate sa serveasca anumite scopuri si sa rezolve anumite probleme ale consumatorilor cu mare usurinta daca se pastreaza pe un anumit domeniu si daca acesta se specializeaza in permanenta.
3. Oferiti produse care sa detina avantaje majore si unice, originale fata de ce exista pe piata. Subliniati beneficiile importante pe care produsele dvs le prezinta si existenta acestora doar in cadrul lor fata de restul de produse comercializate de celelalte firme. Incercati intotdeauna sa nu copiati celelalte afaceri si produsele lor si veniti cu idei indraznete care sa ofere unicitate si solutii creative pentru problemele si nevoile consumatorilor.
4. Indiferent de calibrul produselor, aveti nevoie de oferte variate, intrucat clientiilor le place sa aiba optiuni multiple intre care sa aleaga.
5. Mentineti-va o reputatie buna in afaceri. Nu va asociati cu parteneri, investitori sau furnizori cu o imagine nefavorabila si oferiti produse si servicii de calitatea promisa.
6. Oferiti servicii de customer service ireprosabile. Nu toata afacerile mici se mapeaza pe aceasta solutie si gresesc foarte mult. Majoritatea clientilor asteapta aceste beneficii si din partea afacerilor mici si este cazul sa investiti timp, bani si energie pentru o buna interactiune cu clientii.
Articole conexe
Afaceri de succes. Strategia de resurse umane
de Idei de afaceriTop 5 afaceri de succes pe care le poti incepe daca esti pasionat de sport
Ce afaceri mici poti incepe cu ajutorul fondurilor europene
10 sfaturi utile pentru un plan de afaceri de succes
de Alina ConstantinescuAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit