Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 reguli pentru succesul in micile afaceri

de Ilinca Dobrescu 13 Iul. 2011 4626
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De multe ori, afacerile mici sunt percepute ca ramanand asa pentru totdeauna si de si mai multe ori sunt gandite in aceste fel chiar de antreprenorii care le demareaza. Acest lucru nu trebuie sa se intample si afacerile mici trebuie conduse in asa fel incat sa se creeze noi oportunitati de dezvoltare cu fiecare ocazie si in orice directie se poate. Intotdeauna, afacerile care stagneaza, dispar si este nevoie de o stare continua de imbunatatire pentru succes.

Intr-adevar, in afaceri nu sunt permise stari moarte, de pauza de inovatie sau lipsa de imbunatatiri. Este nevoie ca fiecare zi sa fie una profitabila pentru intreaga afacere, fiecare zi trebuie sa mai inscrie un profit sau un succes considerabil.

Iata 6 reguli pentru succesul micilor afaceri:

1.    Porniti afacerile pe picior mic, dar ganditi departe si in termeni uriasi. Cu alte cuvinte, demarati si conduceti-va afacerile in directiile in care vedeti oportunitati de augumentare a profitului.

2.    Specializati-va afacerile pe nisele profitabile. Este vital sa va alegeti o nisa si sa realizati productii sau sa comercializati produse si servicii catre un anumit segment de consumatori. O firma mica cu resurse putine la dispozitie poate sa serveasca anumite scopuri si sa rezolve anumite probleme ale consumatorilor cu mare usurinta daca se pastreaza pe un anumit domeniu si daca acesta se specializeaza in permanenta.

3.    Oferiti produse care sa detina avantaje majore si unice, originale fata de ce exista pe piata. Subliniati beneficiile importante pe care produsele dvs le prezinta si existenta acestora doar in cadrul lor fata de restul de produse comercializate de celelalte firme. Incercati intotdeauna sa nu copiati celelalte afaceri si produsele lor si veniti cu idei indraznete care sa ofere unicitate si solutii creative pentru problemele si nevoile consumatorilor.

4.    Indiferent de calibrul produselor, aveti nevoie de oferte variate, intrucat clientiilor le place sa aiba optiuni multiple intre care sa aleaga.

5.    Mentineti-va o reputatie buna in afaceri. Nu va asociati cu parteneri, investitori sau furnizori cu o imagine nefavorabila si oferiti produse si servicii de calitatea promisa.

6.    Oferiti servicii de customer service ireprosabile. Nu toata afacerile mici se mapeaza pe aceasta solutie si gresesc foarte mult. Majoritatea clientilor asteapta aceste beneficii si din partea afacerilor mici si este cazul sa investiti timp, bani si energie pentru o buna interactiune cu clientii.




Tags: succes afaceri miciafaceri micisucces in afaceriafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Afaceri de succes. Strategia de resurse umane

de Idei de afaceri
19 Iul 2024
Strategia de resurse umane este ansamblul structurat al activitatilor de resurse umane prin care o firma urmareste sa-si indeplineasca obiectivele...

Top 5 afaceri de succes pe care le poti incepe daca esti pasionat de sport

05 Mai 2021
Pasiunea pentru o activitate, un sport sau un obiect poate reprezenta o idee de succes de afacere, mai ales ca, orice munca facuta din placere si...

Ce afaceri mici poti incepe cu ajutorul fondurilor europene

11 Apr 2018
Deschiderea unei afaceri presupune o investitie si indiferent de suma care este pusa in joc, uneori nu este suficient. Tocmai din acest motiv, ideile...

10 sfaturi utile pentru un plan de afaceri de succes

de Alina Constantinescu
09 Dec 2020
A face afaceri inseamna in primul rand sa iei decizii. Nu poti pleca in necunoscut, trebuie sa cunosti in detaliu piata, clientii, competitorii. Un...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








Iti oferim zilnic cele mai rentabile idei de afaceri si oportunitati de investitii

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca GRATUIT
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]