Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Achizitionarea unui dulap frigorific, cea mai buna idee de afaceri pentru managerul unui restaurant!

de Idei de afaceri 26 Feb. 2021 5054
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In cazul in care detineti sau administrati un restaurant sau orice alta unitate de alimentatie publica, investitia intr-un dulap frigorific de mari dimensiuni reprezinta una dintre cele mai bune idei de afaceri pe care le puteti avea.

In termenii specifici industriei ospitalitatii, aceasta denumire se refera la orice echipament cu functie de refrigerare sau congelare, indiferent ca vorbim despre frigidere normale, vitrine, mini-baruri, cutii frigorifice sau dulapuri pass-through. Functiile unui astfel de produs sunt mult mai diversificate decat va puteti imagina, tocmai din acest motiv si rentabilitatea sa este una crescuta.

 

Astfel, un dulap frigorific va va ajuta, in primul rand, sa mentineti o temperatura constant scazuta a preparatelor din bucataria dumneavoastra profesionala, pentru o perioada mai indelungata. Acest lucru va determina o crestere a termenului lor de valabilitate, ceea ce se traduce printr-un profit mai mare pentru localul pe care il detineti, dar si printr-o scadere a cantitatii de mancare aruncata. 

 

Dupa cum stiti deja foarte bine, aceasta este una dintre cele mai mari probleme legate de consum ale romanilor, care ajung sa se debaraseze de kilograme intregi de alimente in fiecare luna, pe care le-au cumparat, dar care s-au stricat inainte sa poata fi consumate.

 

Mai mult decat atat, modelele de dulap frigorific precum cele de la Fresco Expert, furnizor care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, sunt extrem de performante. Acestea sunt realizate din otel inox, au functie de refrigerare sau congelare si sunt simple sau duble. 

 

Ele garanteaza un control foarte precis al umiditatii, fiind destinate utilizarii intensive in bucatariile marilor restaurante. Desi au o capacitate mare de depozitare, ele genereaza un consum redus, iar agentul refrigerant respecta toate normativele europene aflate in vigoare in acest moment. Cel mai important, insa, aceste echipamente nu altereaza in niciun fel gustul, textura si alte calitati ale alimentelor pe care le "gazduiesc".

 

In continuare, va prezentam unul dintre cele mai incapatoare modele de dulap frigorific din oferta Fresco Expert, cu o capacitate foarte mare si dotari de top:

 

Dulap frigorific cu 2 compartimente si 3 usi, capacitate 1.400 + 700 de litri - pret 18.772 de lei
 

- include 9 grilaje GN 2/1;

- interiorul si exteriorul sunt realizate din inox, colturile sunt rotunjite;

- temperatura de lucru variaza intre -10 grade Celsius si -22 de grade Celsius;

- dulap dotat cu racire ventilata;

- functioneaza la temperaturi ambientale de pana la +43 de grade Celsius;

- agent de refrigerare R290;

- izolatie din poliuretan de 60 de milimetri;

- dotat cu sistem automat de dezghetare si evaporare a condensului;

- control electronic cu touch;

- picioare reglabile;

- clasa energetica E;

- dimensiuni nete: 210 x 81 x 205 centimetri;

- greutate neta: 270 de kilograme;

- kW electric: 2.300.

 

Pretul acestui dulap frigorific include garantia Base Care (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera). Garantiile Performance Care si Premium Care sunt disponibile contra cost, in timp ce taxa de timbru verde trebuie achitata si ea separat. Fresco Expert ofera livrarea gratuita pentru acest model.



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: dulap frigorificracirealimentatiepreparatesanatateimobiliare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]