Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care sunt principalele calitati ale unei firme de servicii funerare din sectorul 5?

de Idei de afaceri 27 Apr. 2021 3844
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De multe ori, viata ne poate pune la grea incercare, iar momentele pierderii unei persoane dragi cu greu pot fi descrise in cuvinte. Uneori, trebuie sa facem fata acestor incercari singuri, in imposibilitatea de a actiona, coplesiti de durere si de stresul care poate atinge cote alarmante.

Chiar daca rudele si prietenii ne pot veni in ajutor, acestia nu cunosc in detaliu toate rigorile legislatiei curente, motiv pentru care este indicat sa ne orientam catre o firma de servicii funerare cu experienta, pe care sa putem conta in aceste clipe grele.

 

Prin urmare, de indata ce s-a petrecut decesul, va trebui sa apelam la o casa de pompe funebre din proximitatea noastra. Cei care locuiesc in Rahova, Ferentari sau Controceni pot cere cu usurinta asistenta profesionistilor de la o firma de servicii funerare sector 5, care le va fi alaturi in aceste momente de cumpana. Ce calitati intruneste insa o firma de servicii funerare din sectorul 5 al Capitalei?

 

Rezolvarea rapida a formalitatilor ce tin de deces

 

Odata facut apelul, specialistii se vor deplasa rapid la domiciliul dumneavoastra sau al persoanei defuncte, pentru demararea procedurilor legale. Spre exemplu, pentru obtinerea cat mai rapida a ajutorului de deces, va trebui sa ii inmanati talonul de pensie reprezentantului firmei de servicii funerare sector 5, alaturi de o cerere si o dovada a legaturii de rudenie cu persoana defuncta. Iata ce alte proceduri preliminarii va indeplini agentul de servicii funerare:

 

  • constatarea decesului la locul producerii sale de catre un cadru medical specializat;
  • declararea decesului si eliberarea unui certificat care sa ateste acest lucru (necesar pentru obtinerea ajutorului de deces);
  • obtinerea avizelor necesare de la Procuratura, SANEPID etc;
  • intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare;
  • realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare (acolo unde este cazul);
  • obtinerea locului de veci si reconditionarea acestuia;
  • in cazurile speciale, se face si intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere.

 

Asigurarea serviciilor si procedurilor necesare

 

Chiar daca, in trecut, unele case de pompe funebre erau costisitoare si ineficiente, in prezent acestea sunt absolut esentiale pentru a-i asigura celui plecat dintre noi o trecere cat mai usoara in nefiinta. Asadar, in eventualitatea unui deces in familie, este important sa apelati cu incredere la specialistii in domeniu, ale caror servicii includ si procedurile delicate, dar care trebuie duse la bun sfarsit, precum spalarea persoanei defuncte, toaletarea, imbalsamarea, asezarea in sicriu, dar si transportul si manipularea sicriului, intai la capela si apoi la cimitir.

 

Respectarea valorilor traditionale

 

Alaturi de serviciile mai sus mentionate, firma de servicii funerare sector 5 va pune la dispozitie si pachete complete pentru inmormantare, ce contin produsele traditionale necesare pentru a-i cinsti amintirea celui plecat dintre noi:

 

  • sicrie traditionale sau de lux, accesorii si garnituri corespunzatoare;
  • cruci din marmura, lemn, fier sau granit;
  • coroane, jerbe, buchete sau alte aranjamente florale, la sugestia dumneavoastra;
  • monumente funerare, urne si felinare ornamentale;
  • catafalc cu lumini, capac frigorific.

 

Mai mult, firma de servicii funerare sector 5 va poate oferi, intr-un timp foarte scurt, urmatoarele produse ce tin de traditia crestin-ortodoxa:

 

  • prosoape, batiste, esarfe;
  • coliva, colaci, pachete cu produse alimentare de dulce sau de post;
  • sala de mese proprie, pentru organizarea pomenii;
  • lumanari, candele etc.
​


Asadar, in aceste clipe grele, puteti conta pe o firma de pompe funebre din Bucuresti, asa cum este funerarii-bucuresti.ro, care detine experienta necesara pentru a organiza o inmormantare demna de memoria persoanei defuncte. Lasati grijile si greutatile pe umerii echipei de specialisti si veti putea fi alaturi de cei dragi in aceste momente de durere, atunci cand conteaza cel mai mult!



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: servicii funerarebucurestiidei de afacerideces

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Top 3 sfaturi pentru alegerea unei idei de afaceri perfecte

de Adela Simonescu
30 Ian 2014
Identificarea ideii de afaceri perfecte presupune volum mare de munca, investitii solide de energie si timp, bani si determinare. Esti pe cale sa...

3 idei de afaceri online in 2014!

de Matei Antonescu
13 Ian 2014
Mediul online este plin de oportunitati de afaceri inca nevalorificate si plin de nise inca neacoperite. Trebuie doar sa le identificam si apoi sa...

Idei de afaceri la domiciliu: 2014 va fi anul tau?

de Matei Antonescu
08 Ian 2014
Incepem 2014 in forta maxima si cu tot entuziasmul. Nu am reusit sa punem pe picioare o afacere in anul 2013 si nu ne lasam descurajati de acest...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]