Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce fac antreprenorii vinerea pentru ca saptamana ce urmeaza sa fie fantastica?

de Maria Nicutar 06 Iun. 2014 2485
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vinerea este esentiala pentru noi, oamenii de afaceri si pentru numerosi profesionisti care isi privesc demersurile profesionale in perspectiva, pe termen lung, cu viziune si entuziasm.

Ziua care implica cel mai scazut nivel de productivitate pentru majoritatea angajatilor, cu varf maxim in intervalul 13.00 - 16.00, poate sa includa urmatoarele activitati esentiale:

1. Verifica agenda.
Ia agenda si trage o cafea neagra langa tine. Stabileste clar ce obiective ai indeplinit si ce a ramas nefacut.  Trece-le pe o lista si acorda-le timp de realizare saptamana viitoare.

2. Realizeaza agenda viitoarei saptamani. Stabileste ce intalniri, sedinte, conferinte, seminarii ai in acea saptamana. Aloca de pe acum timp pentru activitatile de rutina, precum sport-ul, iesirile cu familia samd.

3. Investeste in viitorul tau, pas cu pas. Aloca minim 5-6 ore pe saptamana pentru a efectua sarcini care contribuie in mod activ la conturarea viitorului tau: alegerea unui fond de pensii private facultative poate fi rezolvata saptamana viitoare. Tot acum poti sa rezolvi succesiunea pentru un apartament, actiune pe care o tot amani de un an de zile. Saptamana viitoare poti sa termini formalitatile pentru a te inscrie la cursul pe care vrei de ani de zile sa il urmezi.


4. Aloca minim 20 de ore pentru lecturi folositoare. Romanele de dragoste sunt senzationale, insa este nevoie de putin efort pentru ca viata ta profesionala sa reintre si sa se mentina pe fagasul corect.

Stabileste ce carti vrei sa citesti saptamana aceasta, estimeaza un numar de ore necesare pentru a termina cartea si aloca zilele in care te vei ocupa de progresul vietii tale profesionale. Va merita!


5. Mediteaza cateva minute. Nu te teme, caci nu va trebui sa stai in pozitia cocorului pentru a-ti lua cateva minute esentiale. Vizualizeaza mersul saptamanii cu progresele pe care le-ai efectuat. Gandeste-te la progresele pe care doresti sa le atingi saptamana viitoare si, mai ales, lucrurile pentru care esti recunoscator.

Aminteste-ti ca nu ai nevoie de o cifra de afaceri de un milion de euro pentru a fi recunoscator. Este de ajuns sa stii clar ca afacerea ta functioneaza mai bine decat ieri si maine progresele vor fi si mai mari.


Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.freeimages.com



Tags: afaceriproductivitate in afacerimanagement afaceriplanificare afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

INS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere

de Bianca Tila
22 Nov 2023
In primele noua luni ale acestui an, afacerile din comertul cu ridicata s-au majorat cu 1,4%, ca serie bruta fata de intervalul similar din 2022,...

Planul de afaceri pentru o pizzerie. Ce NU trebuie sa lipseasca dintr-un plan de afaceri eficient

de Bianca Tila
14 Nov 2023
Succesul unei afaceri este determinat de eficienta planului de afaceri. O schita de inceput ghideaza pasii si strategiile necesare pentru o pizzerie...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]