Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce servicii ofera un avocat de drept comercial?

de Idei de afaceri 21 Oct. 2019 3368
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Legile in domeniul dreptului comercial reglementeaza raporturile sociale nascute din acte juridice, fapte si operatiuni intre diferite entitati profesioniste cu privire la desfasurarea unor activitati economice.

Clientii unui avocat de drept comercial pot fi persoane fizice, societati comerciale, institutii de stat sau institutii bancare. Acest specialist poate sa ofere consultanta juridica in orice stadiu al spetei, de la infiintarea unei societati comerciale pana la dizolvarea ei.


Atunci cand compania ta isi desfasoara activitatea economica, este important sa contactezi un avocat de drept comercial. In acest mod, vei fi sigur ca activitatea societatii se va desfasura conform cu legislatia in vigoare. In cazul in care te vei afla intr-un impas, specialistul te va ghida, iti va oferi cea mai potrivita solutie si te va proteja de concurenta neloiala. 


Scopul unui avocat de drept comercial este ca societatea ta sa isi desfasoare activitatea economica in scopul obtinerii de profit, asa ca te va ajuta sa fii autorizat in conditiile legii si sa duci la bun sfarsit actele de comert. Un specialist in acest domeniu va citi, va redacta si va revizui contractele sau alte documente juridice. 


De asemenea, atunci cand vei apela la un avocat de drept comercial cu experienta, acesta se va ocupa de toate formalitatile in fata tertilor, precum Registrul Comertului sau alte institutii, pe baza mandatului de reprezentare. 


Astfel, specialistul in acest domeniu se va implica in tot ceea ce inseamna majorari de capital, infiintari de sedii secundare, schimbari de actionariat sau alte schimbari ale actelor constitutive, autorizari si obtinerea de semnatura digitala. 


Activitatea unui avocat de drept comercial este vasta si cuprinde toate serviciile, de la diverse spete juridice, servicii de asistenta, pana la reprezentarea unui client in fata instantelor de judecata. Acesta are rolul de a orienta clientii spre decizia cea mai buna si de a implementa o activitate dinamica.


De ce sa apelezi la un avocat de drept comercial care se ghideaza dupa principiul New Law?
 


Acest concept este nou in Romania si este practicat de casa de avocatura NZA (Nicolescu, Zorin si Asociatii). Avocatii de drept comercial NZA aplica principiul New Law in activitatea lor, lucru care s-a dovedit a fi foarte eficient. Daca vrei sa intelegi problemele juridice cu care te confrunti si sa beneficiezi de cele mai bune solutii, este necesar sa apelezi la un avocat de drept comercial care aplica principiul New Law. 


Un specialist NZA ofera consultanta avizata si rezolva problemele juridice complexe ale unei companii, printre care se numara si inregistrarea licentelor, contractele de finantare, protectia datelor si alinierea la anumite legi comerciale. Asadar, apeleaza la serviciile unui avocat de drept comercial New Law pentru a primi consultanta cu privire la:


  • Contractele obisnuite generate de activitatile zilnice;
  • Inregistrarea de licente si activarea programelor de software;
  • Contracte de finantare / sponsorizari;
  • Contracte de transfer de know-how, transfer de active sau tehnologii;
  • Protectia Datelor, inclusiv regulament GDPR;
  • Drepturi de imagine si managementul talentelor;
  • Termeni si conditii pentru diverse servicii;
  • Vanzari, distributie, achizitii, marketing, acorduri de publicitate;
  • Francize si contracte de leasing;
  • Alinierea la anumite reglementari comerciale.



In concluzie, daca vrei ca societatea ta comerciala sa functioneze legal, apeleaza la consultanta oferita de un avocat de drept comercial care se ghideaza dupa filosofia New Law. Te vei bucura de servicii juridice moderne, eficiente si flexibile!

 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: casa de avocaturadrept comercialnza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Tehnici de vanzari in afaceri

de Camelia Diaconu
21 Ian 2021
Sa stii sa gestionezi o afacere in momentul in care o deschizi presupune mai multe cunostiinte in detaliu, printre care si tehnicile de vanzare. Se...

Strategii de vanzare si estimari ale vanzarilor

de Silviu Marian Banila
20 Nov 2015
Este timpul sa ambalati motorul! Treburile administrative pot fi duse la bun sfarsit de un adjunct iar dvs, in calitate de patron, trebuie sa va...

Plan de afaceri - Vanzarea produselor

de Marinache Horia Cristian
14 Mai 2015
In conceperea planului de afaceri ati identificat piata, ati creat produsul sau serviciul care credeti ca va avea succes si v-ati analizat...

O afacere mai putin obisnuita: crearea unui prototip desemnat vanzarii

de Andrioae Ruxandra
25 Iul 2014
Este minunat sa iti materializezi ideile in produse pe care le poti vedea si pe care le poti atinge. Crearea unui prototip implica o versiune...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]