Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce angajatii tai nu raman in firma prea mult timp?

de Adela Simonescu 10 Iun. 2013 3033
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Simplu! Exista cateva motive foarte clare, motive pentru care oamenii tai sunt lipsiti de fidelitate pentru brandul tau. Nu raman in firma si probabil ca au si ce argumente solide sa iti ofere pentru a-si consolida alegerea.

Cateva motive pentru care angajatii migreaza:

- conditii de munca nepotrivite. Angajatii nostri au nevoie de conditii optime de munca, spatiu suficient, tehnologie potrivita, aer proaspat, curatenie samd. Desigur, nu este nevoie sa va spunem faptul ca angajatii dvs au nevoie de toate aceste conditii pentru ca munca lor sa se desfasoare perfect si pentru ca pauzele sa fie relaxante cu adevarat!

- Colegii toxici reprezinta un alt argument solid care ne consolideaza decizia de a pleca dintr-o firma cat mai rapid cu putinta. Discutam despre barfitori, despre profitori, despre angajatii bagaciosi, despre colegii care ne sufla in ceafa si care se plang in mod necontenit!

- Salariile prea mici sunt si ele pe lista motivelor principale pentru o plecare cat se poate de rapida!

- volum prea mare de munca? Cu siguranta, in momentul in care avem de-a face cu munca prea multa, vom ajunge la extenuare. Niciun angajat nu poate rezista unui loc de munca ce presupune un volum prea ridicat de munca.

- prea multa rutina ne poate face sa renuntam la un loc de munca pentru ca munca devine extrem de obositoare. Nimic nu este mai obositor decat sa lucrezi in rutina foarte mult timp! Incercati sa le oferiti angajatilor dvs sarcini care sa le puna creativitatea la lucru!

- Sefi prea agresivi reprezinta si ei motive care ne determina sa ne cautam locuri de munca. Vrem sefi care sa practice critica pozitiva, constructiva, care sa ne ajute sa ne dezvoltam din punct de vedere profesional si personal. Vrem sefi care sa nu simta nevoia sa ne demonstreze faptul ca ne sunt superiori, ci care sa impuna respect prin maniera in care isi conduc activitatea profesionala.

- lipsa posibilitatilor de promovare este si ea pe lista de motive care ne fac sa plecam dintr-o firma. Sa nu uitam ca un loc de munca nu reprezinta doar o oportunitate de a obtine o anumita suma de bani la finalul fiecarei luni, ci si o sansa de progres!

- sefii care au cerinte absurde si impun obiective imposibil de atins ne indeparteaza si ei foarte rapid.

- sefii nu isi tin promisiunile facute la angajare? Rezultatul este unul natural. Angajatii nu vor ramane pe pozitii mult timp!

Iata doar cateva dintre motivele pentru care oamenii vostri nu stau prea mult pe pozitiile lor si migreaza rapid catre alte locuri mai "insorite"! Analizati situatia si stabiliti daca ati comis deja aceste greseli si daca va indepartati angajatii din companie, generand un nivel periculos de fluctuatie de personal!

sursa foto: www.sxc.hu





Tags: fluctuatie de personal. angajatii migreazaangajati care migreazaangajati care pleaca din firma

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]